portál uživatelů
softwarů Autodesk

Live update v produktech Autodesku

Jak nainstalovat Průvodce rozmístěním? 1.V Prohlížeči médií klepněte na kartu Instalace. 2.Na kartě Instalace klepněte na volbu Samostatná instalace pro více licencí nebo Síťové rozmístění. 3.V část…

Live update v produktech Autodesku

Jak nainstalovat Průvodce rozmístěním?

1.V Prohlížeči médií klepněte na kartu Instalace.

2.Na kartě Instalace klepněte na volbu Samostatná instalace pro více licencí nebo Síťové rozmístění.

3.V části Instalovat Průvodce rozmístěním klepněte na tlačítko Instalovat.

4.V dialogu Vítá vás Průvodce rozmístěním klepněte na tlačítko Další.

5.V dialogu License Agreement si přečtěte licenční smlouvu, klepněte na I Accept the License Agreement a potom na tlačítko Next.

Poznámka: Pokud s podmínkami ujednání nesouhlasíte, stiskem tlačítka Storno instalaci zrušte.

6.V dialogu Cílová složka vyberte, kam chcete Průvodce rozmístěním nainstalovat. Použijte jeden z následujících postupů:

oKlepnutím na tlačítko Další přijmete výchozí složku (C:Program FilesAutodesk Deployment Wizard ).

oKlepnutím na tlačítko Procházet určete jinou jednotku a složku, kam bude Průvodce rozmístěním nainstalován, nebo zadejte novou cestu. Stiskněte tlačítko OK a potom stiskněte tlačítko Další.

7.V dialogu Připraven k instalaci aplikace stiskněte tlačítko Další. Průvodce rozmístěním bude nyní instalován do zadaného umístění.

8.Klepněte na tlačítko Finish.

Jak zapnout nebo vypnout volby Live Update?

V Průvodci rozmístěním vyberte v dialogu Live Update jednu z následujících voleb:

-Vypnout funkci Live Update Pokud je vybrána tato volba, nemohou uživatelé pomocí funkce Live Update přijímat aktualizace produktu a oznámení o podpoře ze serverů společnosti Autodesk.

-Získávat Live update aktualizace od Autodesku Pokud je tato volba zapnutá, mohou uživatelé pomocí funkce Live Update přijímat aktualizace produktu a oznámení o podpoře ze serverů společnosti Autodesk.

-Získávat Live update aktualizace z interního serveru Je-li vybrána tato volba, můžete uchovávat seznam aktualizací patch na lokálním serveru. Pokud tyto volbu vyberete, bude dostupné textové pole Umístění lokálního seznamu patchů. Pomocí tlačítka […] vyhledejte cestu k umístění serveru, kde bude seznam aktualizací patch umístěn. Další informace o použití lokálního seznamu aktualizací patch získáte instalací Nástroje CAD správce Autodesk 3.0 (k dispozici v Prohlížeči médií), spuštěním Pomůcky CAD správce a klepnutím na položku Nápověda v okně této pomůcky.

Poznámka: Průvodce rozmístěním je samostatná aplikace dostupná na instalačním CD AutoCADu 2006, případně instalací vertikálních produktů.