portál uživatelů
softwarů Autodesk

Digitální životní styl v CULTUSu

Jde o novou odbornou školu, kterou založili učitelé s dlouholetou úspěšnou praxí. Zřizovatelé školy doplňují nabídku oborů, které v okrese Břeclav chybí a které jsou velmi perspektivní. Poskytují možn…

Digitální životní styl v CULTUSu

Jde o novou odbornou školu, kterou založili učitelé s dlouholetou úspěšnou praxí. Zřizovatelé školy doplňují nabídku oborů, které v okrese Břeclav chybí a které jsou velmi perspektivní. Poskytují možnost okamžitého uplatnění v praxi, pokud absolventi nebudou chtít dále studovat. Všechny obory nabízejí možnost vzdělání pro chlapce i dívky a všechny jsou ukončeny maturitní zkouškou.

Škola zabezpečuje vzdělání na dvou pracovištích, v Mikulově v areálu Gymnázia Mikulov a SOU Mikulov a v Břeclavi v areálu SSOŠ Břeclav.  V denním studiu se jedná o propagační výtvarnictví, tvarování průmyslových výrobků a strojírenství se zaměřením počítačové technologie a obnovitelné zdroje energií, v dálkovém studiu pak o obory strojírenství a provozní technika.

Autodesk Academia Program umožní škole efektivně využívat software, studentům přináší zdarma studentské licence softwaru a zejména zvyšování profesních dovedností a možnost získání celosvětově platného a uznávaného certifikátu Autodesk Certificate of Completion.

O škole blíže na http://www.sspscultus.cz

O společnosti Computer agency
Společnost Computer agency o.p.s. je Autodesk Authorised Training Centre, Autodesk Authorised Education Partner, pověřena řízením Autodesk Academia Programu v České a Slovenské republice.
http://www.c-agency.cz

O společnosti Autodesk
Autodesk je světový lídr v oblasti 2D a 3D návrhového softwaru pro výrobu, stavebnictví, média a zábavu. Od uvedení aplikace AutoCAD v roce 1982 vyvinul Autodesk nejširší portfolio špičkových řešení digitálního prototypování, která pomáhají zákazníkům prakticky zkoušet nápady ještě před jejich realizací. Společnosti žebříčku Fortune 1000 využívají nástroje Autodesku k vizualizaci, simulaci a analýze reálného fungování svých návrhů už v počátečních stádiích vývoje, což jim pomáhá šetřit čas a peníze, zvyšovat kvalitu a podporovat inovace. Další informace o společnosti Autodesk najdete na webových stránkách www.autodesk.com nebo www.autodesk.cz