portál uživatelů
softwarů Autodesk

CADfórum 2012 – CAD/CAM/CAE a PDM/PLM řešení v praxi

Strojírenství

Srdečně vás zveme na 9. ročník setkání, které i letos přinese jedinečnou možnost výměny praktických zkušeností mezi uživateli řešení pro počítačové navrhování ve strojírenství a výrobním průmyslu. Kon…

CADfórum 2012 – CAD/CAM/CAE a PDM/PLM řešení v praxi

Srdečně vás zveme na 9. ročník setkání, které i letos přinese jedinečnou možnost výměny praktických zkušeností mezi uživateli řešení pro počítačové navrhování ve strojírenství a výrobním průmyslu. Konference se tentokrát uskuteční v Hotelu Grand Třebíč.

Letošní ročník konference je zaměřen na oblast digitálního prototypování ve strojírenství. Je pořádán firmami CAD Studio a Autodesk. Jednodenní akce nabídne přednášky, workshopy a školení nad aktuálními tématy, cílenými na efektivní využívání moderních softwarových řešení v praxi. Diskuse budou zaměřeny na téma kde všude mohou moderní CAD technologie přispět k opětovnému rozvoji českého průmyslu. Prostor dostanou i hardwarové a softwarové novinky a ukázky řešení konkrétních úkolů při práci s CAD/CAM/CAE a PDM/PLM systémy, při kterých se vám budou věnovat odborníci z řad partnerů konference.

Více viz Program akce

Účast na jednodenní konferenci je bezplatná, registrujte se prosím předem, nejpozději do 22.září 2012.

Registrovat se můžete zde.