portál uživatelů
softwarů Autodesk

Fusion 360 pro zákazníky Autodesk

Strojírenství   |   Fusion 360

O Fusion 360 bylo již napsáno mnoho. Tento moderní přístup k profesionálním CAD/CAM nástrojům naznačuje, kam software pro počítačové návrhy výrobků směřuje. Aby se každý, kdo má zájem mohl seznámit s …

Fusion 360 pro zákazníky Autodesk

O Fusion 360 bylo již napsáno mnoho. Tento moderní přístup k profesionálním CAD/CAM nástrojům naznačuje, kam software pro počítačové návrhy výrobků směřuje. Aby se každý, kdo má zájem mohl seznámit s tímto cloudovým řešením, Autodesk umožňuje plné využití v rámcí Suite i Collection balíčků. Fusion 360 je jejich součástí a není zapotřebí se mu nadále vyhýbat.

 

Vyzkoušejte Fusion 360 zdarma

Všem předplatitelům Autodesk Product Design Suite také přidáváme přístup k řešení Fusion 360, takže můžete prozkoumat novou generaci navrhování a výroby produktů. Práce s Fusion 360 vám pomůže překonat hranice tradičních oblastí CAD, CAM, simulací a správy dat díky jediné platformě pro spolupráci, která zvládne vše. A co je na tom nejlepší – jako předplatitel už ji máte.

 

Proč jenom pro předplatitele?

Protože předplatitelé produktů od Autodesku mají vždy přístup k nejnovějším funkcím – a často ještě dříve než ostatní. Kromě toho získáte:

  • Přístup na základě průběžných plateb s možností vybrat si z různých podmínek a platebních období.
  • Větší pružnost, protože platíte pouze za software, který využíváte.
  • Nižší riziko, pokud jde o zkoušení nového softwaru a způsobů práce.
  • Průběžné aktualizace a lepší možnosti správy.

Co je Autodesk Fusion 360?

Autodesk® Fusion 360™ je 3D CAD/CAM nástroj, který umožňuje týmům pracovat společně v rámci integrovaného návrhu, konstrukce a výrobní platformy prakticky kdekoliv a na jakémkoliv zařízení. K dispozici je parametrické i volnoplošné modelování, výstupy pro 2.5 a 3osé obrábění, 3D tisk, pro provádění simulací nejen na díle ale i na sestavě. Fusion 360 přináší nástroje pro přípravu fotorealistických podkladů pro podporu Vašeho obchodu a marketingu.

Stále oblíbenější cloudová aplikace si pro svůj široký záběr, dostupnost i praktické funkce získává renomé napříč různorodými týmy a obory – od zanícených inovátorů, pro které je v začátcích dostupná zcela bezplatně, po širší týmy profesionálních konstruktérů, kterým pomáhá převést složité nápady ze stádia konceptu až po výrobu. Jde o první 3D CAD, CAM a CAE řešení v jednom.

Prosím, podívejte se na představení produktu, nebo si přečtěte více v článcích: