portál uživatelů
softwarů Autodesk

Future of making things I.: Generativní design

Inovace

Nový seriál o budoucnosti navrhování a využití nejmodernějších softwarových nástrojů volně navazuje na květnovou pražskou konferenci Autodeskfórum, kde jednotliví řečníci v několika tematických blocíc…

Future of making things I.: Generativní design

Nový seriál o budoucnosti navrhování a využití nejmodernějších softwarových nástrojů volně navazuje na květnovou pražskou konferenci Autodeskfórum, kde jednotliví řečníci v několika tematických blocích hovořili o budoucnost tvorby a navrhování.

Future of Making Things je zároveň hlavním tématem nebo také lze říci sloganem, jež charakterizuje současné změny navrhování věcí. Vše okolo nás, co prochází průmyslovým zpracováním, je navrženo, vyrobeno a následně používáno. Ať už je to v oblasti architektury, inženýrství a stavebnictví, nebo ve výrobní sféře; oblasti médií a zábavy. Se správnými znalosti a nástroji je tato radikální změna také vaší příležitostí.

Dnešními dominantními technologickými trendy jsou cloud computing, mobilní technologie, sociální připojení a spolupráce… Pochopitelně tyto transformace průmyslu se nestaly včera, ale jde o dlouhodobý proces, jehož tempo změn je nyní ale mnohem rychlejší. V dnešním konkurenčním prostředí může být každý zlepšovatelem… Všechno je to o tom, kdo inovuje první.