portál uživatelů
softwarů Autodesk

FamilyFusion.cz Ukaž co umíš!

Strojírenství   |   Fusion 360

Kreslíš? Modeluješ? Navrhuješ? Tak se ukaž! Dnes vám chceme představit unikátní projekt komunitního webu FamilyFusion.cz. Jedná se o web s prvky sociální sítě, který se plně věnuje tvorbě v Autodesk F…

FamilyFusion.cz Ukaž co umíš!

Kreslíš? Modeluješ? Navrhuješ? Tak se ukaž!

Dnes vám chceme představit unikátní projekt komunitního webu FamilyFusion.cz. Jedná se o web s prvky sociální sítě, který se plně věnuje tvorbě v Autodesk Fusion 360. Je to ojedinělý počin, s kterým přišli odborníci a nadšenci pro Fusion 360. Vznikl tak největší komunitní web o Fusion 360 v Evropě!

Zjistěte během chvilky, co vše Vám může komunitní web FamilyFusion.cz nabídnout.

Pusťte si video, ve kterém Vás přímo autoři projektu provedou tímto jedinečným projektem!

 

Co je komunitní web?

Komunitní web – brrr – zní to to děsivě, ale je to super! Jde o to, že si zde můžete vytvořit vlastní profil, stejně jako třeba na FCB. Vytvořte si svůj profil a lajkujte, sdílejte, komentujte a žijte s ostatními!

Co z toho?

Užitečných rad není nikdy dost, ale na komunitním webu familyfusion.cz máte možnost sdílet své problémy, nápady, postřehy s ostatními uživateli Fusion 360 a komunikovat s odborníky, kteří Fusion 360 pomáhají utvářet a denodenně v něm tvoří.

Krmení do 3D tiskárny?

Najdete zde i velké množství modelů pro vaší 3D tiskárnu – využijte galerii 3D modelů a stahněte si „krmení pro tiskárnu“. Nebo se pochlubte svými výtvory a dejte je k dispozici ostatním.

A co ještě?

Hlavní úžasností webu familyfusion.cz je rozsáhlá galerie originálních 3D modelů, které jsou pro zaregistrované uživatele webu familyfusion.cz ZDARMA. Ano, zdarma ke stažení! A také vy pak můžete poskytnout své výtvory ostatním nejen ke komentářům, ale i k další práci.

A to je všechno?

Ne, kromě galerie, zde naleznete blog s aktuálními tématy, živé fórum nebo tutorialy plné videí, které jsou přizpůsobeny českému trhu. Dále pak můžete využít nabídku pracovních příležitostí – a to jak vložením svého inzerátu či využitím nabídek jiných. Samozřejmě nechybí ani odkazy na stažení aktuálních verzí Fusion 360.

Vše v češtině, vše přizpůsobeno českému trhu a prostředí, vyvíjeno odborníky na Fusion 360 u nás!

Zapojte se i vy a zaregistrujte se již dnes!

Ukaž, co umíš!

www.familyfusion.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie Family fusion:

 

 

 

 

 

 

https://www.familyfusion.cz/gallery/152

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

https://www.familyfusion.cz