portál uživatelů
softwarů Autodesk

Úspěšnější stavební projekty s BIM 360 Field

Stavebnictví   |   BIM   |   BIM 360

<Video v článku> Pracujete ve stavebnictví ne proto, že máte rádi papírování, ale proto, že rádi stavíte. Představujeme nástroj BIM 360 Field. Autodesk BIM 360 je cloudové řešení založené na sdí…

Úspěšnější stavební projekty s BIM 360 Field

Pracujete ve stavebnictví ne proto, že máte rádi papírování, ale proto, že rádi stavíte. Představujeme nástroj BIM 360 Field.

Autodesk BIM 360 je cloudové řešení založené na sdílení, analýze a zpracování projektových dat: od koncepčního návrhu, změny a schvalování, přes projektovou fázi až do fáze samotné realizace na stavbě. Je skvělým doplňkem BIM aplikací Autodesku a zajišťuje spolupráci mezi jednotlivými profesemi. BIM 360 podporuje tvorbu BIM modelu a výměnu informací z projektové fáze. V reálném čase tak pomáhá řídit projekty a distribuovat stavební a infrastrukturní data. Kdykoliv, odkudkoliv a na jakémkoliv zařízení.

Nástroje BIM360 spolupracují s aplikacemi obsaženými v sadách Autodesk Building Design Suite a Infrastructure Design Suite a jsou součástí subscription těchto sad.

Hlavní funkce Autodesk BIM 360
Autodesk BIM 360 Team
správa projektů, prohlížení, editace, sdílení souborů a mobilní aplikace; úložiště 5 GB (placená verze má úložiště 10 GB); univerzální online prohlížeč 3D CAD/BIM dat.

Autodesk BIM 360 Docs
Slouží ke správě projektových dat, prohlížení, připomínkování, verzování, sdílení souborů, seskupování dokumentů.

Rendering v cloudu
Šetří váš čas i náklady: nemusíte si pořizovat výkonný hardware, pokud potřebujete čas od času renderovat 3D vizualizace.

Autodesk 360 Energy Analysis
Tento nástroj pomáhá projektantům s rychlejší a přesnější analýzou energetické náročnosti jednotlivých variant projektu.

Autodesk 360 Structural Analysis
Vaše navržené konstrukce z Revitu můžete posoudit v různých variantách a s různými materiály pomocí této cloudové služby – statické výpočty se tak stávají součástí procesu BIM a lze je jednoduše vizuálně analyzovat.

Autodesk BIM 360 Glue
Cloud nástroj pro online kooperaci a koordinaci modelů, včetně detekce kolizí – můžete uplatnit v mnoha oborech pro správu BIM dat stavebních a infrastrukturních projektů, zpracovává 3D data z více než 50 formátů (podobné Navisworks).

Stáhněte si zkušební verzi zde
Produktová stránka BIM 360 Field

Zajímavý blog k tomuto tématu: Joan Allen / Autodesk Connect & Construct