portál uživatelů
softwarů Autodesk

Revit Dynamo pro konstruktéry

Stavebnictví   |   Revit

<Videa v článku> Revit umožňuje konstruktérům vytvářet modely a dokumentaci v pokročilém prostředí BIM. Prostřednictvím aplikace Revit mohou konstruktéři vytvářet přesné konstrukční záměry a dal…

Revit Dynamo pro konstruktéry

Revit umožňuje konstruktérům vytvářet modely a dokumentaci v pokročilém prostředí BIM. Prostřednictvím aplikace Revit mohou konstruktéři vytvářet přesné konstrukční záměry a dalším profesantům detailní informace o projektu.

Dynamo for Revit je vizuální programovací rozhraní, které umožňuje inženýrům používat výpočetní metody pro konstrukci organických a optimalizovaných budov a struktur rychleji, než s tradičními nástroji pro modelování.

Dynamo umožňuje uživatelům vytvářet, sdružovat a analyzovat více parametrů budovy, které automaticky revidují své návrhy. Inženýři pak mohou snadno hodnotit možnosti návrhu a vytvářet struktury založené na přírodních a matematických principech.

Dynamo pro stavební inženýrství

Příklad: Jak doplněk Dynamo pomáhá při generování větrných zatížení v aplikaci Revit
V aplikaci Revit se současně vytváří fyzický model a s tím související analytický model. Fyzikální model struktury se používá pro koordinaci i dokumentaci. Analytický model se používá pro strukturální analýzu a návrh. Konstrukční zátěže, kombinace zatížení a hraniční podmínky lze snadno přidat do analytického modelu.


Příklad: 5 skvělých funkcí ve strukturální analýze pro aplikaci Revit

Strukturální analýza aplikace Revit umožňuje konstruktérům provádět analýzu v cloudu jako součást procesu BIM a pomáhá minimalizovat přerušení pracovních postupů, protože uživatelé pokračují v návrhu. Provádění analýz založených na cloudu v rámci aplikace Revit se službou Strukturální analýza pomáhá zefektivnit proces návrhu a poskytovat rychle analytické výsledky.

Autodesk Revit poskytuje zjednodušený proces od návrhu přes detailní zpracování až po snadné modelování ocelových detailů a 3D prvků. Pro ocelové rámy nabízí Revit efektivnější interoperabilitu s softwarem Autodesk Advance Steel. Díky více než 130 parametrickým propojením umožňuje efektivnější práci.
Nové a vylepšené funkce aplikace Revit umožňují konzistentní, koordinované a úplné modelování víceoborového návrhu zahrnujícího i tvorbu detailů a výrobu.

Další ocelové přípoje
Více než 100 nových přípojů. Nyní můžete vytvořit přípoje pro vlastní uživatelsky definované rodiny. (Videofilm: 1:59 min)

Zjistěte, co je nového v aplikaci Revit 2018
Zkušební verze ke stažení