portál uživatelů
softwarů Autodesk

Magazín Revit News 06/2017

BIM

Již vyšlo nové číslo oblíbeného magazínu cíleného především, ale nejen na uživatele programu Autodesk Revit a AutoCAD. V tomto aktuálním díle najdete spoustu důležitých informací k již zmíněným progra…

Magazín Revit News 06/2017

Již vyšlo nové číslo oblíbeného magazínu cíleného především, ale nejen na uživatele programu Autodesk Revit a AutoCAD. V tomto aktuálním díle najdete spoustu důležitých informací k již zmíněným programům a taky především k problematice BIM. Jak s BIMem začít, na co si dávat pozor a na co se zaměřit. Také jsme se velmi věnovali tématu virtuální reality ve stavebnictví. Dozvíte se tedy co vše je k VR zapotřebí a zda se dá již prakticky využít ve stavební praxi a jak.

Osnova magazínu

  1. Aktuální stav BIM v Česku a ve světě.
  2. Pilotní projektu a nasazení programu Revit ve společnosti Prodin, a.s.
  3. Virtuální realita ve stavebnictví
  4. Novinky v Revit 2018
  5. Základní pojmy BIMu (LOD, IFC, Cobbie,…)
  6. Bude akcelerace BIM z loňského roku pokračovat i letos?
  7. Rozpohybování výtahu v Revitu za pomocí doplňku Dynamo
  8. Novinky AutoCAD 2018
  9. Porovnání BIM portálů a katalogů s rodinami pro Revit
  10. BIMTech Tools pro Revit
  11. Jeden zdroj pravdy a efektivní komunikace v projektovém týmu.

Přečíst magazín Revit News 06/2017 >>

Magazín je zdarma pro všechny zájemce. Ve firmě Adeon CZ s.r.o. jej vydáváme nejen pro naše zákazníky pravidelně jednou ročně.

Máte k BIM otázky? Jsme Autodesk Gold partnerem a již přes 20 let se věnujeme Autodesk programům a tedy nejen zmíněným aplikacím Autodesk Revit a AutoCAD. Dokážeme vám poradit nejen s používáním programu a vyřešením chyb, ale také našim klientům pomáhají naši BIM koordinátoři s celým procesem BIM implementace. Také pořádáme na toto téma setkání BIM klubu, které se naposledy uskutečnilo v Červnu. Rádi vám tedy s nasazením BIMu ve firmě pomůžeme.

V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit.

Matěj Škarka
matej.skarka@adeon.cz

 

 

Související články: