portál uživatelů
softwarů Autodesk

10 věcí, které byste měli vědět o mobilní aplikaci AutoCAD

AutoCAD

1. Mobilní aplikace AutoCAD umožňuje skutečně pracovat v CAD řešení na cestách a podporuje nepřerušený digitální pracovní postup mezi CAD aplikací v kanceláři a v terénu. 2. Není to jen prohlížeč – je…

10 věcí, které byste měli vědět o mobilní aplikaci AutoCAD

1. Mobilní aplikace AutoCAD umožňuje skutečně pracovat v CAD řešení na cestách a podporuje nepřerušený digitální pracovní postup mezi CAD aplikací v kanceláři a v terénu.

2. Není to jen prohlížeč – je to výkonná aplikace, která také umožňuje vytvářet, upravovat a sdílet CAD výkresy na vašem mobilním zařízení

3. Poskytuje vám všechny nástroje, které potřebujete k udržení vždy aktuálních výkresů. Sdílejte své specifické úpravy, komentáře a fotky v reálném čase s projektovým týmem, zabráníte tak chybám a přepracovávání.

4. Zbavte se nošení papírové výkresy na staveniště. Dokud s sebou máte svůj iPhone nebo iPad, vždy máte i nejnovější verzi toho správného výkresu pro ověření měření, přesná posouzení i chytrá rozhodnutí.

5. Urychluje vaše pracovní postupy, protože vám umožňuje provádět úpravy a připomínky návrhu přímo ve vašich souborech DWG – a okamžitě je sdílet.

6.Díky podpoře více vrstev vám umožňuje zobrazit více detailů a kontextových informací, než obvykle vidíte na papírových výkresech. Členům týmu to v terénu pomáhá lépe se rozhodovat.

7. Umožňuje komukoli z týmu – nejen odborníkům se znalostí CAD řešení – cítit se lépe zapojen, protože přináší přehled nad postupem navrhování.

8. Je snadno osvojitelná, i když nepoužíváte AutoCAD. Intuitivní uživatelské prostředí usnadňuje práci se soubory DWG. Čím víc aplikaci používáte, tím rychleji objevujete všechny její funkce i výhody, které získáváte díky mobilnímu pracovnímu postupu.

9. Mobilní aplikaci AutoCAD si můžete předplatit za nízký, měsíční či roční poplatek, nebo – pokud si předplatíte aplikaci AutoCAD nebo AutoCAD LT pro stolní počítač – je již obsažena v předplatném a nestojí vás nic navíc.

10. Je vyvinuta pro iOS a nabízí podporu pro Apple Pencil, Retina displej a efektivní klávesnici v aplikaci, používáte-li ji na iPadu Pro.