portál uživatelů
softwarů Autodesk

Novinka v AutoCADu: sdílejte přímo do Dropboxu

AutoCAD

<Video v článku> Je to více než 1,5 miliardy DWG souborů, které uživatelé na celém světě dosud uploadovali do populárního úložiště Dropbox. Vznikla tak jedna z největších světových sítí, kde lze…

Novinka v AutoCADu: sdílejte přímo do Dropboxu

Je to více než 1,5 miliardy DWG souborů, které uživatelé na celém světě dosud uploadovali do populárního úložiště Dropbox. Vznikla tak jedna z největších světových sítí, kde lze sdílet nejrozšířenější autodeskové soubory.

Obě firmy nyní oznámily další spolupráci, která maximalizuje propojení AutoCADu s Dropboxem a poskytuje tak architektonickým, inženýrským, konstrukčním a výrobním firmám i jednotlivcům nové, inovativní funkce. Od listopadu 2017 si mohou specialisté a týmy, pracující v AutoCADu, otevřít soubory uložené v Dropboxu a bez problémů je zpět ukládat do Dropboxu, aniž by opustili otevřenou aplikaci AutoCAD. Nová funkce je založena na platformě DBX, kterou Dropbox představil v září 2017. Tato nová integrace umožňuje ukládat nejnovější soubory přímo z aplikace AutoCAD a pomáhá tak týmům efektivněji pracovat.

Shlédnout video

Nová utilita umožní procházet projekty, verzovat, zobrazit a komentovat DWG soubory přímo v Dropboxu. Členové týmu a klienti budou moci zobrazit sdílené soubory i v případě, že nemají nainstalované aplikace AutoCAD nebo Dropbox. V letošním roce také Dropbox plánujeme nabídnout CAD náhledy ve vybraných předplatných programech Dropbox.

AutoCAD je jednou z nejrozšířenějších aplikací na světě pro návrhy architektonických, inženýrských, stavebních a výrobních projektů. S více než 1,5 miliardou souborů DWG uložených v Dropboxu jsme vybudovali jednu z největších sítí pro sdílení návrhových souborů společnosti Autodesk na světě,“ říká Billy Blau, globální ředitel divize Business Development společnosti Dropbox. „Dropbox dává týmy dohromady tím, že dělá spolupráci s obsahem jednoduchou a efektivní. Naše technologické partnerství s Autodeskem je dalším krokem při poskytování inovativních funkcí, které naši zákazníci požadují,“ dodává.

 

Přečtete si také
http://inthefold.autodesk.com/in_the_fold/2015/09/autodesk-box-now-equals-easy-access-to-design-files.html

Zdroj: Dropbox, Techcrunch