portál uživatelů
softwarů Autodesk

AutoCAD 2019 – Revoluční novinka – Jeden AutoCAD

Stavebnictví   |   Strojírenství   |   AutoCAD

Autodesk přichází s revoluční nabídkou – poprvé v historii získáte v rámci předplatného AutoCAD celé portfolio AutoCAD specializovaných nástrojů. Nejedná se o spojení všech funkcí do jednoho Aut…

AutoCAD 2019 – Revoluční novinka – Jeden AutoCAD

Autodesk přichází s revoluční nabídkou – poprvé v historii získáte v rámci předplatného AutoCAD celé portfolio AutoCAD specializovaných nástrojů. Nejedná se o spojení všech funkcí do jednoho AutoCAD, které by bylo nepřehledné, ale s předplatným AutoCAD získáte:

 

AutoCAD Architecture

Nástroj specializovaný pro návrhy architektury, budov, výkresů a mnoho dalšího. S AutoCAD Architecture získáváte přístup k více než 8 000 inteligentním architektonickým objektů, které zefektivní vaši práci v projektování staveb.

AutoCAD Mechanical

Obsahuje více než 700 000 inteligentních dílů a symbolů, které zvyšují vaši produktivitu při kreslení potrubí a dalších systémů.

AutoCAD Electrical

Obsahuje více než 65 000 inteligentních elektrikářských symbolů a nástrojů pro zvýšení produktivity. Vytvářejte rozvržení panelů a schématické diagramy a mnoho dalšího.

AutoCAD MEP

Přizpůsoben pro navrhování mechanických, elektrických a trubkových systémů. Umožňuje jednoduché vytvářením systémů vzduchotechniky a mnoho dalšího s nástroji pro MEP.

AutoCAD Plant 3D

Navržen pro kreslení průmyslových objektů a jejich systémů. Rychlý převod ze schématického návrhu systému do 3D podoby.

AutoCAD Map 3D

Spojuje GIS a CAD data v oblasti plánování a správy dat. Zpřístupňuje prostorová data uložená v databázích a webových službách a spojuje je v AutoCAD.

AutoCAD Raster Design

Nástroj pro převod naskenovaných rastrových podkladů do souborů dwg s automatickým rozpoznáním geometrických tvarů. Dále umožňuje čistění naskenovaných obrazů a další funkce.

 

A jak se k produktům dostat?

V případě že máte předplatné nového AutoCAD, tak můžete stahovat přímo ve vašem Autodesk účtu pod kolonkou AutoCAD, a nebo využít aplikace Autodesk desktop app, která vám sama nabídne možnost instalace těchto nástrojů.

A to není vše, co získáváte!

Nejen že s předplatným získáte AutoCAD pro jednotlivé obory, ale zároveň i mobilní řešení. Součástí je mobilní verze AutoCAD, kterou můžete instalovat do svého tabletu či mobilního telefonu a pracovat přímo v terénu. Nebo můžete využít webové aplikace AutoCAD https://web.autocad.com, která je dostupná z jakéhokoliv internetového prohlížeče. To vše s jedním předplatným AutoCAD.

 

Nové funkce AutoCAD

  • Uložení souboru z PC pro mobilní aplikaci či webovou verzi AutoCAD
  • Sdílené pohledy
  • Pohledy a rozvržení
  • další funkce

 

 

Pokud Vás zaujala tato nabídka, tak nečekejte a objednávejte svůj nový AutoCAD nyní přímo u svého autorizovaného prodejce.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Další informace naleznete buď na stránkách autorizovaných prodejců, nebo přímo Autodesku.