portál uživatelů
softwarů Autodesk

Nalaďte si online konferenci Autodesk LIVE 2019

Seznamte se s nejnovějšími CAD a BIM technologiemi a s novými návrhovými produkty Autodesk prostřednictvím unikátní online konference Autodesk LIVE 2019. Dne 24. dubna 2018 vysílá společnost CAD Studi…

Nalaďte si online konferenci Autodesk LIVE 2019

Seznamte se s nejnovějšími CAD a BIM technologiemi a s novými návrhovými produkty Autodesk prostřednictvím unikátní online konference Autodesk LIVE 2019.

Dne 24. dubna 2018 vysílá společnost CAD Studio interaktivní veřejný videostream, ve kterém představí nové produkty řady Autodesk 2019. Díky tomuto živému internetovému vysílání se můžete seznámit s novinkami CAD, BIM a PDM produktů Autodesk, odkudkoliv z pohodlí vašeho křesla – přímo na vašem na počítači, notebooku, tabletu, telefonu, na televizoru doma nebo ve vaší firemní zasedací místnosti či školní učebně, z Prahy nebo z Dolní Lhoty.

Tato internetová „televizní“ forma nahrazuje původní tradiční série roadshow. S využitím moderních technologií přiblíží novinky CAD aplikací řady 2019 i zájemcům v těch regionech České a Slovenské republiky, kam roadshow CAD Studia dříve nezavítaly.

Divákům zde předvedeme zajímavé novinky produktů AutoCAD 2019, Inventor 2019, Revit 2019, nové profesní sady Autodesk Collection, Fusion 360, nové služby BIM 360 a další nejnovější cloudové technologie, nebo populární nadstavbové aplikace, včetně bonus nástrojů CS+ rozšiřujících funkčnost produktů Autodesk. Dopolední sekce vysílání je věnována strojírenství, odpolední sekce pak oblasti stavebnictví.

Ze zaslaných registrací účastníků konference bude na konci vysílání vylosován nový majitel chytrých hodinek Garmin Vivoactive 3. Účast na této online konferenci je bezplatná.

Registrujte se včas na stránce Autodesk LIVE 2019.