portál uživatelů
softwarů Autodesk

Revit 2021, co je nového?

Stavebnictví   |   BIM   |   Revit

Nová verze přináší mnoho zajímavých vylepšení

Revit 2021, co je nového?

Nová verze produktu Autodesk Revit je na světě. V tomto novém ročníku se novinky zaměřily na oblasti pro zpříjemnění každodenní práce s produktem a navrhování elektrikářské části projektu. Revit 2021 přináší Generativní design do architektoniky s novou verzí Dynama 2.5.

 

Připojení PDF a rastrových obrázků.

V předchozích verzích Revitu bylo možné tyto formáty pouze naimportovat, což zvyšovalo celkovou velikost souboru. Od nynější verze můžete PDF a obrázky připojit. Stačí pouze kliknout na ikonu na kartě Vložit.

U připojených PDF a obrázků se ve správci připojených souborů zobrazují náhledy a podrobnosti, takže máte okamžitý přehled nad soubory.

Rotace popisku s komponentem

Pozice popisků komponentů již nejsou limitovány pouze vodorovně nebo svisle, přizpůsobí se podle úhlu konkrétního komponentu. Pro spuštění této funkce je nutné zaškrtnout v rodině popisku možnost Otočit s komponentem.

 

Barevné odlišení řádů

Autodesk představil barevné odlišení řádku ve výkazech v předešlém roce, nyní tuto funkci vylepšil. Hlavním vylepšením je možnost přenést barevné odlišení na list výkresu. Lze také nastavit vlastní barvu pro liché a sudé řádky.

Případové studie

MFS digital BIM případová studie
Stavebnictví   |  

MFS digital BIM případová studie

Metrostav a BIM
Stavebnictví   |  

Metrostav a BIM

Více studií