portál uživatelů
softwarů Autodesk

E-booky pro Revit

BIM   |   Revit

E-booky pro Revit, dynamo a TZB v Revit , které vyšly nedávno.

E-booky pro Revit

Potřebujete pomoct se základy projektování v Revitu, nebo naopak vás zajímá pokročilejší vizuální programování Dynamo? Po tom se určitě podívejte na tyto e-knihy, které připravil Adeon autorizovaný prodejce softwarů Autodesk.

 

 

Začínáme s BIM Aplikací Autodesk Revit

Tento e-book nabízí základ pro ovládání softwaru Revit. Je určena pro všechny projektanty, architekty, studenty, učitele a obecně uživatele. Cílem knihy není naučit projektovat, ale naučti vytvářet 3D modely a práci s nimi. Tato kniha je postavena na kombinaci teoretického výkladu a praktického postupu na komplexním ukázkovém projektu s metodickým cvičením.

 

 

 

Dynamo a vizuální programování v Revitu

Pokud chcete začít s Dynamem, je tohle kniha právě pro vás. Avšak kniha může být užitečná i pro ty, kteří vytvářejí i své vlastní grafy, ti zde mohou nalézt některé příklady, které mohu být pro ně inspirující. Sílu využití Dynama lze nalézt v celé řadě činností souvisejících s návrhy v prostředí Revitu napříč nejrůznějšími obory.

Součástí jsou také pomocné *.rvt soubory pro spolupráci Revitu a Dynama a datová sada téměř 60 dynamo souborů s kódem.

Vzduchotechnika v Revitu

Elektronická kniha je určena pro specialisty technických zařízení budov. Kniha je určena spíše pro ty, kteří s MEP v Revit začínají a místně pokročilé uživatele. Aplikace Revit má v rámci MEP specializace k dispozici několik modulů. Vzduchotechniku, zdravotechniku, ústřední vytápění a elektroinstalace. V knize naleznete konkrétní případy, které využijete při navrhování projektu zvláště v BIM procesu. Součástí publikace jsou rovněž modelová data.