portál uživatelů
softwarů Autodesk

Skicování z pohledu dneška s FormIt Pro

Stavebnictví

FormIt® Pro je aplikace společnosti Autodesk určená pro 3D koncepty a výpočty architektonického návrhu. Budovy, silnice a okolní terén si přenesete z Infraworks pro představu reálného kontextu.

Skicování z pohledu dneška s FormIt Pro

K těmto účelům se také nabízí webová nebo mobilní verze. Aplikace nabízí spolupráci v reálném čase, implementované nástroje pro analýzu a bezproblémovou integraci s aplikací Autodesk Revit, do které se modely převedou v dalších fázích návrhu. V Revitu se modely dále zpodrobňují pro účely stavebního projektu nebo pro použití ve vizualizacích.

Pro koho je FormiIt určen?

Architektům a designérům, kteří potřebují rychle zachytit koncepty svého návrhu, pracovat ve flexibilních prostředích, posouvat svůj projekt bez zbytečných předělávání s pozdějšími fázemi návrhu a v pracovním prostředí BIM.

 

Připojení k aplikaci Revit

FormIt pracuje s hmotou, na základě přidávání, ubírání, vytahování nebo tlačení. Začnete jednoduchým návrhem a zesložiťujete ho dle potřeby. Na rozdíl od jiných nástrojů pro koncepční modelování se hladiny, skupiny, materiály a jiné přenášejí do aplikace Revit bez přepracování pro podrobnější návrh a dokumentaci. Geometrie je schopná přenosu i do jiných aplikací jako např. 3ds Max, do 3D tiskáren a jiné.

 

Kombinace výpočtu Dynamo do návrhu

Dynamo umožňuje včasný průzkum designu pomocí generativního BIM. Jedná se o řízenou geometrií, aniž byste museli opustit FormIt.

 

Analýzy na základě polohy

Umístění projektu přímo z FormIt nebo prostřednictvím InfraWorks umožňuje přístup ke studií osvětlení, oslunění a analýzám Insight pro zjištění energetické náročnosti již v procesu návrhu. Pomocí znalosti polohy importujte reálný mapový podklad vašeho modelu.

 

Sdílení dat na BIM 360

Ukládejte, sdílejte, zobrazujte a sledujte problémy na BIM 360 Docs pro koordinaci projektu.

 

K dispozici na počítači a tabletu

Přístup kdykoli a kdekoli bez potřeby instalace. Pracujte plynule na svém iPadu® nebo tabletu Android. Přechod mezi tabletem a webovým prohlížečem je bezproblémový, takže můžete pracovat na stejném modelu kde vám to vyhovuje. Svoje návrhy můžete uložit do cloudu.