portál uživatelů
softwarů Autodesk

Bezplatný přístup k produktům Autodesk pro studenty a pedagogy

Dne 4. srpna 2020 Autodesk aktualizoval svůj vzdělávací program pro bezplatný přístup studentů a pedagogů k veškerým jeho produktům.

Bezplatný přístup k produktům Autodesk pro studenty a pedagogy

Vzdělávací (EDU) licence mají 1 letou nebo 3 letou dobu platnosti a lze je dále obnovovat do doby, než k tomu skončí oprávnění. Podmínkou k udělení je zápis nebo zaměstnání u kvalifikované vzdělávací instituce. Software smí být používán na osobním zařízení pouze pro účely přímo související se vzděláváním, výukou, školením, výzkumem nebo vývojem.

Jak mohu získat přístup?

Na stránkách Autodesk Education Community vyberete požadovaný software, vytvořte si účet Autodesk a při vyplnění vzdělávacího profilu vyberte svou vzdělávací instituci a roli student nebo školitel a poté pokračujte k potvrzení oprávnění přístupu.

Jaké programy mohu používat?

Jako student nebo pedagog máte k dispozici všechny produkty Autodesk, které jsou k dispozici prostřednictvím Education Community.

Mohu obnovit přístup k programu?

Ano, před expirací obdržíte e-mail s připomenutím obnovy a pokud znovu potvrdíte oprávnění přístupu, můžete dále program přes svůj účet obnovit.

Jaké vzdělávací instituce jsou do programu zahrnuty?

Všechny vzdělávací instituce, které byly akreditovány schválenou vládní agenturou a jejím primárním účelem je výuka studentů. To zahrnuje druhý stupeň základních škol, střední školy a vysoké školy. Pokud vaše vzdělávací instituce není uvedena na seznamu, vyplňte online formulář „Žádost o přidání školy“. Tímto bude zahájen proces prověrky a pokud bude žádost schválena, škola bude přidána do seznamu kvalifikovaných vzdělávacích institucí, obvykle do sedmi dnů.

Více informací o funkcích a výhodách vzdělávací licence autodesk.com/plans.