portál uživatelů
softwarů Autodesk

Project Explorer v Civil 3D nově od Autodesku

Stavebnictví   |   Civil 3D

Uživatelům Civil 3D nebude ProjectExplorer pro Autodesk® Civil 3D® neznámým pojmem. Je to originální nástroj vyvinutý a prodávaný společností 3AM Solutions. V nedávné době byla tato aplikace koupena společností Autodesk a od 17.8.2020 bude k dispozici jako Project Explorer v Civil 3D s vydáním Civil 3D 2021.1.

Project Explorer v Civil 3D nově od Autodesku

Co je Project Explorer?

Project Explorer je rozšíření pro Civil 3D 2020 a novější, které je k dispozici jako součást pronájmu Autodesk AEC Collection. S Project Explorer mají uživatelé Civil 3D možnost sdílení informací z modelu a zejména efektivnější přístup k projektu a interakci.

Je to jednoduše použitelný nástroj pro kontrolu a editaci modelů. Snadněji s ním objevíte a vyhodnotíte varování návrhových kritérií, která pomáhají splňovat konstrukční standardy. Umožní vám generovat vlastní sestavy a tabulky na základě vašich požadavků.

Díky Project Explorer mohou projektové týmy zkrátit celkovou dobu návrhu, lépe řídit složité projekty a efektivněji využívat zdroje projektu.

 

Jak mohu Project Explorer používat?

Zákazníci s aktuálním předplatným Autodesk AEC Collection uvidí nabídku Project Explorer na svém účtu Autodesk, kterou je třeba v případě zájmu nainstalovat, ovšem Project Explorer vyžaduje verzi Civil 3D 2020 nebo novější.. Po instalaci bude přístup k aplikaci Project Explorer z pásu karet Civil 3D.

Aplikace je k dispozici pouze v angličtině a v současné době není tento modul součástí trial verze Civil 3D.