portál uživatelů
softwarů Autodesk

Články

Lorem ipsum

Kdy se rozhodnout pro AutoCAD a kdy pro Revit

Váháte, jestli zvolit AutoCAD, nebo Revit? Chcete mít jistotu, že vám nový nástroj nejen ulehčí každodenní práci, ale i zvýší kvalitu vašich návrhů? Připravili jsme srovnání těchto softwarů, které vám pomůže se správně rozhodnout.

Lorem ipsum
Strojírenství   |  

Novinky Fusion 360

Jednou z nejzásadnějších novinek je nové rozšíření (Extension) pro správu procesů návrhu výrobku. Díky tomuto rozšíření je možné spravovat jednotlivé fáze projektu a informovat ostatní účastníky o vytvořených změnách a požádat je o jejich schválení, což umožňuje přehledné a jasné zobrazení fáze, ve…

Lorem ipsum
Stavebnictví   |  

Jak BIM usnadňuje facility management

Není pochyb o tom, že BIM mění stavebnictví, a tyto změny v příštích letech naberou ještě větší rychlost. Jeho využití ale nekončí finalizací stavby. Přináší řadu výhod i pro facility management. Zjistěte, jak vám BIM pomůže zefektivnit správu budov.

Lorem ipsum

Novinky Inventor 2022

Nová verze produktu Autodesk Inventor 2022 nabízí řadu novinek, které rozšiřují stávající funkce a jednu významnou novinku v podobě vytvoření několika různých verzí výrobků v jednom souboru. Pojďme si probrat jednotlivé novinky.

Lorem ipsum

Novinky Revit 2022

Každý rok s novou verzí Revit 2022 přichází celá řada novinek a letos jsou to primárně novinky pro každodenní práci s produktem. Autodesk se zaměřil na zpětné reakce od uživatelů a vylepšil již existující funkce a vytvořil ty, které byly nejvíce žádané.