portál uživatelů
softwarů Autodesk

Články

Lorem ipsum
AutoCAD

Specializované sady AutoCAD 2022

S novou verzí AutoCAD 2022 přichází i sedm specializovaných sad, které usnadňují práci ve svých odvětvích. Připravili jsme si pro vás několik zajímavých novinek z těchto sad.

Lorem ipsum
Stavebnictví   |   Strojírenství   |  

Připojení revitového modelu do Inventoru.

Komunikace mezi produkty Revit a Inventor v posledních verzích více provázali spolupráci a spojili stavební a strojní pracovní postupy v produktech Autodesk. Inventor funkcionalita AnyCAD dokáže připojit nebo vložit pestrou škálu formátů nejen z produktů od Autodesku, ale i od konkurenčních…

Lorem ipsum
AutoCAD

Novinky AutoCAD 2022 a AutoCAD LT 2022

Autodesk zveřejnil nové verze produktů AutoCAD a AutoCAD LT. Tato verze je zaměřená především na spolupráci pomocí webové a mobilní aplikace Autodesk, které jsou součástí předplatného. Tyto novinky umožňují zaznamenávat změny do výkresů mimo kancelář a sdílet výkresy s ostatními zúčastněnými na…

Lorem ipsum
Strojírenství

Adeon Roadshow strojírenských technologií řady 2022

Zaregistrujte se na tradiční roadshow strojírenských technologií, na které vám odborníci z Adeon předvedou letošní novinky v Autodesk produktech pro konstruktéry a výrobu.

Lorem ipsum

Dynamo | Programování s Revitem

V tomto návodu si ukážeme, jak snadno vytvořit ploty s komplikovaným půdorysem, nebo jak využít získané informace pro návrh obvodových plášťů. Jedná se o kopírování prvků okolo vytvořené trasy, kdy se prvek bude otáčet s trasou.