portál uživatelů
softwarů Autodesk

Články

Lorem ipsum
AutoCAD

Seznamte se blíže s AutoCAD Raster Design

V dnešní době, kdy digitalizace věcí kolem nás postupuje velmi rychle, je stále mnoho podkladů pouze v papírové podobě a jedinou cestou, jak dostat tyto podklady do CAD výkresu je jejich ofocení, naskenování apod. a vytvoření rastrového podkladu, s kterým již lze v AutoCADu pracovat.

Lorem ipsum
AutoCAD

Specializované sady AutoCAD 2022

S novou verzí AutoCAD 2022 přichází i sedm specializovaných sad, které usnadňují práci ve svých odvětvích. Připravili jsme si pro vás několik zajímavých novinek z těchto sad.

Lorem ipsum
AutoCAD

Novinky AutoCAD 2022 a AutoCAD LT 2022

Autodesk zveřejnil nové verze produktů AutoCAD a AutoCAD LT. Tato verze je zaměřená především na spolupráci pomocí webové a mobilní aplikace Autodesk, které jsou součástí předplatného. Tyto novinky umožňují zaznamenávat změny do výkresů mimo kancelář a sdílet výkresy s ostatními zúčastněnými na…

Lorem ipsum
AutoCAD

AutoCAD webová a mobilní aplikace

Pokud jste zákazníkem s předplatným(Subscription) AutoCADu, budete mít na panelu nástrojů Rychlý přístup nové ikony, které umožňují ukládat soubory DWG do cloudu přistupného z webové i mobilní aplikace AutoCAD.

Lorem ipsum
AutoCAD

Mobilní aplikace AutoCAD

Od poloviny února 2021 již nebude 32bitová verze mobilní aplikace AutoCAD Autodeskem podporována. Autodesk snižuje podporu pro 32bitová zařízení a úplně přechází na 64bitové řešení. 64bitový hardware a operační systémy ve srovnání s 32bitovými systémy poskytují více paměti a vyšší výkon.