portál uživatelů
softwarů Autodesk

Případová studie Celtic Vacuum

Strojírenství

Požadavky zákazníkaSpolečnost Celtic Vacuum z britského Tenby navrhuje, vyrábí a staví vakuové cisterny a vybavení pump pro britský i mezinárodní trh. Navrhuje, vyrábí a instaluje také vodárny a …

Případová studie Celtic Vacuum

Požadavky zákazníka
Společnost Celtic Vacuum z britského Tenby navrhuje, vyrábí a staví vakuové cisterny a vybavení pump pro britský i mezinárodní trh. Navrhuje, vyrábí a instaluje také vodárny a čistírny odpadních vod a jejich vybavení. Firma Celtic Vacuum hledala nový 3D systém CAD, který by pomohl při návrhu kvalitnějších produktů, ale také by lépe podporoval úsilí v oblasti prodeje a marketingu.

Řešení Autodesk
Společnost Celtic Vacuum zvolila po pečlivém hodnocení aplikaci Autodesk Inventor. Jedním z důvodů byl také hladký přechod od 2D softwaru AutoCAD k práci ve 3D prostředí Inventoru.

Díky funkcím Inventoru pro rozpoznání kolizí se zlepšila kvalita návrhu i konečných produktů. Celtic Vacuum oceňuje také výhody využití 3D renderovaných obrázků a modelů při prodeji a v marketingu.

Ilustrace ukazuje nejnovější vysoce pokročilou vakuovou cisternu z produkce Celtic Vacuum.

Celkové výsledky
„V minulosti jsem pracoval s nejrůznějšími softwarovými balíky, mimo jiné s aplikacemi Pro/E, SolidWorks a Mechanical Desktop. Při hodnocení byla rozhodujícím faktorem snadnost použití Inventoru.“, prohlásil pan Simon Bradford, inženýr návrhu ve společnosti Celtic Vacuum Environmental Solutions.

Zdroj: Autodesk, Celtic Vacuum Environmental Solutions, Tenby, Velká Británie