portál uživatelů
softwarů Autodesk

Zjednodušte si práci s tabulkami v AutoCADu

TableBar integruje všechny příkazy AutoCADu 2005/2006, věnované práci s tabulkami, do jediného panelu nástrojů, podobně, jako je panel nástrojů určený pro práci s tabulkami ve Wordu. Díky to…

Zjednodušte si práci s tabulkami v AutoCADu

TableBar integruje všechny příkazy AutoCADu 2005/2006, věnované práci s tabulkami, do jediného panelu nástrojů, podobně, jako je panel nástrojů určený pro práci s tabulkami ve Wordu. Díky tomu lze pracovat s těmito objekty výrazně efektivněji, celý proces vytváření i následné editace tabulek se tak zjednoduší a uživatel se může zaměřit na vlastní designérskou práci, nikoliv na nutné, ale často zdržující tabulky.

Aplikace TableBar je určena pro AutoCAD verze 2005 a 2006 a pro všechny další produkty na těchto verzích AutoCADu založených, jako je Architectural Desktop, Map, Building System nebo Mechanical.

Plnou, zdarma dostupnou verzi TableBar si můžete stáhnout zde. Pokud se chcete podívat, jaké výhody a urychlení práce s tabulkami lze s aplikací dosáhnut, doporučuji se podívat na video demo ukázku zde.