portál uživatelů
softwarů Autodesk

Webové přenosy o produktu Autodesk Civil 3D

Stavebnictví

Webové přenosy probíhají každý pátek od 13:00 – 14:00, takže Vám nic nebrání podívat se, jak Civil 3D pracuje! V případě, že nemáte možnost účastnit se živého přenosu, nezoufejte, všechny lekce j…

Webové přenosy o produktu Autodesk Civil 3D

Webové přenosy probíhají každý pátek od 13:00 – 14:00, takže Vám nic nebrání podívat se, jak Civil 3D pracuje! V případě, že nemáte možnost účastnit se živého přenosu, nezoufejte, všechny lekce jsou zaznamenávány a archivovány zde.

Uživatelské rozhraní

Civil 3D 2006 je postaven na produktu AutoCAD 2006, a proto poskytuje stávajícím uživatelům AutoCADu prostředí, které je známé a komfortní. Součástí jednotného uživatelského rozhraní jsou standardní nabídky a panely nástrojů AutoCADu stejně jako nástroje specifické pro Civil 3D.

Demonstrační ukázka zde

 

Povrchy

Civil 3D 2006 obsahuje kompletní sadu nástrojů pro tvorbu, editaci a správu povrchů. Povrchy je možno vytvářet hned několika způsoby: z nezpracovaných aktuálních terénních dat, ze souborů DEM a TIN, pomocí importu data ve formátu LandXML nebo z entit , které jsou přímo ve výkresu.

Demonstrační ukázka zde

 

Styly

Autodesk Civil 3D 2006 používá styly jako způsob kontroly zobrazení a popisů projektovaných objektů. Styly jsou soubory nastavení, které definují, jak chceme data z projekčního modelu zobrazit.

Demonstrační ukázka zde

 

Body

Autodesk Civil 3D 2006 zahrnuje plnou množinu nástrojů pro tvorbu, import a správu bodových dat.

Demonstrační ukázka zde

 

Data Shortcuts

Možnost sdílet Vaše návrhy s nejrůznějšími členy projekčních týmů je jedním z nejzákladnějších požadavku při práci na projektu. Civil 3D tomu napomáhá díky funkčnosti jeho Data Shortcuts.

Demonstrační ukázka zde

 

Zarovnání

Civil 3D obsahuje komplexní sadu nástrojů pro zarovnávání, což je umožněno díky dynamické a interaktivní povaze aplikace.

Demonstrační ukázka zde

Profily

V prostředí Autodesk Civil 3D 2006 lze také vytvářet plnohodnotné profily z Vašich návrhů.

Demonstrační ukázka zde

 

Corridor Model

Civil 3D 2006 využívá pro návrhy komunikací, kanálů, železnic, hrází nebo ranvejí obsáhlou nástrojovou sadu Corridor.

Demonstrační ukázka zde

Převzato z:

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=3615517