portál uživatelů
softwarů Autodesk

Obrovská databáze součásti pro uživatele produktu Autodesk Inventor

Strojírenství

Obsahuje miliony součástí od více jak 100 společností pohybujících se nejen ve strojírenském průmyslu. Součásti jsou určeny k okamžitému použití. Jedná se nativní formáty Autodesk Inventoru, kter…

Obrovská databáze součásti pro uživatele produktu Autodesk Inventor

Obsahuje miliony součástí od více jak 100 společností pohybujících se nejen ve strojírenském průmyslu. Součásti jsou určeny k okamžitému použití. Jedná se nativní formáty Autodesk Inventoru, které jsou korektně vytvořeny včetně prvků a jsou plně editovatelné. Databázi naplňuje strategický partner Autodesku společnost PARTsolutions, která sejiž dlouhou dobu zabývátvorbou knihoven pro komerční účely.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jak na to?

Databázi může volně využívat kdokoliv. Nejdříve je nutné vytvořit účet na adrese: http://contentwarehouse.part-solutions.com/

 

Po registraci obdržíte odkaz na stránku spolu s aktivačním kódem, který vyplníte a tím aktivujete váš učet.

Po aktivaci účtu máte zpřístupněnu databázi (http://contentwarehouse.part-solutions.com/). Při každém vstupu musíte vyplnit požadované přístupové informace (Username. Password).

V knihovně  si vyberete výrobce, součást a požadovanou velikost. Vybraný model si můžete nechat zobrazit v náhledu, nebo rovnou uložit do počítače.

Autodesk poskytuje velmi užitečný nástroj, který může ušetřit spoustu času všem uživatelům produktu Autodesk Inventor, který by jinak strávili navrhováním dílů, které jsou již vytvořeny.