portál uživatelů
softwarů Autodesk

www.legal-cad.net – licencování software Autodesk

Strojírenství

Cílem portálu je informovat a pomoci ve správném využívání produktů Autodesk, aby nedocházelo k neúmyslnému porušování licenční smlouvy k programům Autodesk jen z důvodu neznalosti licenčníc…

www.legal-cad.net – licencování software Autodesk

Cílem portálu je informovat a pomoci ve správném využívání produktů Autodesk, aby nedocházelo k neúmyslnému porušování licenční smlouvy k programům Autodesk jen z důvodu neznalosti licenčních podmínek softwaru Autodesk.

Portál www.legal-cad.net v sobě zahrnuje několik jazykových verzí a česká verze byla právě spuštěna. Návštěvník tohoto portálu nalezne ve srozumitelné formě vybrané důležité informace z licenční smlouvy k softwaru Autodesk, které mu mohou pomoci pochopit nejdůležitější pravidla spojená se správným používáním programů Autodesk. Jsou zde vysvětleny pojmy jako licence a licenční smlouva, popsána rizika používání nelegálního softwaru i správný postup pro prokázání legálního softwaru. Dále naleznete na stránce doporučení na koho se obrátit v případě, že si nejste jisti, zda používáte software Autodesk plně v souladu s licenční smlouvou, případně jak postupovat, když dojdete k přesvědčení, že jste se dopouštěli neúmyslného porušování licenční smlouvy. Další důležitá část obsahuje často kladené dotazy k licencování a správnému používání programů Autodesk.

Portál www.legal-cad.net není koncipován pouze jako informační brána, ale obsahuje i aktivní prvky, prostřednictvím kterých si můžete zažádat o výpis registrovaných licencí k programům Autodesk, požádat o pomoc se softwarovým auditem v případě, že nemáte 100% jistotu, zda u Vás není instalován nelegální software, případně Vám pomůžeme kontaktovat některého autorizovaného prodejce nebo přímo společnost Autodesk s dotazem k licencování.