portál uživatelů
softwarů Autodesk

Budoucnost digitálních technologií ve stavebnictví

Strojírenství

Akce pro odbornou veřejnost a pozvané hosty proběhne 18. září 2008 od 9 hod. v Hotelu U Věže v Nupacích (Praha). Její součástí je i zajímavá návštěva stavby silničního okruhu kolem Prahy v úseku …

Budoucnost digitálních technologií ve stavebnictví

Akce pro odbornou veřejnost a pozvané hosty proběhne 18. září 2008 od 9 hod. v Hotelu U Věže v Nupacích (Praha). Její součástí je i zajímavá návštěva stavby silničního okruhu kolem Prahy v úseku 513 mezi Vestcí a Lahovicemi, kde účastníci uvidí praktickou ukázku výhod nasazení strojů pro úpravu terénu řízených GPS navigací dle 3D modelu terénu zhotoveného přímo v aplikaci AutoCAD Civil 3D.

Základními tématy semináře budou:

·Jak efektivně projektovat liniové a plošné stavby pomocí 3D dynamického modelu AutoCAD Civil 3D.

·Jak připravené projekty efektivně využít při stavebních pracích díky technologii společnosti Topcon.

·Jak sdílet data vytvořená v CAD programu se stavebním strojem a snížit tak náklady generované v průběhu výstavby.

·Jak fungují a co dnes dokáží moderní technologie ve stavebnictví – setkáte se přímo při práci se stavebním strojem, automaticky řízeným dle zadaného 3D modelu.

Nechte se inspirovat

Všichni projektanti, geodeti i zástupci stavebních firem se s trendy automatizace ve stavebnictví, které se nezadržitelně prosazují v každodenní praxi, potkávají při své práci stále častěji. Tento seminář proto nabízí jedinečnou příležitost, jak si udržet kontakt s technologiemi třetího tisíciletí.

Registrace a podrobné informace: www.autodeskclub.cz/gps

O společnosti Autodesk

Autodesk je světový lídrem v oblasti 2D a 3D návrhového softwaru pro výrobu, stavebnictví, média a zábavu. Od uvedení aplikace AutoCAD v roce 1982 vyvinul nejširší portfolio špičkových řešení digitálního prototypování, která pomáhají zákazníkům prakticky zkoušet nápady ještě před jejich realizací. Více informací na www.autodesk.cz.

O společnosti GEODIS BRNO

GEODIS BRNO je mateřskou společností skupiny geoinformačních firem GEODIS GROUP. Na českém i zahraničním trhu působí v oblasti geodézie, fotogrammetrie a dodávek dat pro systémy GIS. Geodis je také výhradním dovozcem přesných GPS technologií a řídicích systémů pro zemní stroje Japonské firmy Topcon Corporation. Více informací na www.geodis.cz.