portál uživatelů
softwarů Autodesk

Přednáška Proč pracuji v Revitu?

Software pro tvorbu virtuálního modelu budovy (BIM) je uživatelům k dispozici již delší dobu, přesto není jeho systematické používání v projekční praxi příliš rozšířeno a uživatelé z řa…

Přednáška Proč pracuji v Revitu?

Software pro tvorbu virtuálního modelu budovy (BIM) je uživatelům k dispozici již delší dobu, přesto není jeho systematické používání v projekční praxi příliš rozšířeno a uživatelé z řad projektantů nadále preferují práci ve 2D aplikacích nebo v obecných modelářích.

Přednáška Vladimír Baldy představí aplikaci Revit Architecture z pohledu běžného uživatele – architekta s ukázkami konkrétních pracovních postupů. Přednáška si neklade za cíl prezentovat všechny možnosti aplikace, ale spíš ukázat ty pracovní nástroje a postupy, které přednášející nejvíce oceňuje a v aplikace často používá.

Přednáška se koná v rámci cyklu Digitální architekt v úterý 11. 11. 2008 od 18:30 na Fakultě architektury ČVUT v Praze v přednáškové místnosti C 223.

Vladimír Balda působí na Fakultě umění a architektury TU v Liberci jako asistent v ateliéru Prof. Jiřího Suchomela a současně vyučuje práci v Revit Architecture v rámci předmětu CAD. Pravidelně publikuje články věnované Revit Architecture na stránkách autodeskclub.cz.

Plakát ke stažení SDÍLET TWEET ZAPINUJ SDÍLET