portál uživatelů
softwarů Autodesk

15. ročník soutěže Autodesk Academia Design 2009

Mezinárodní studentská soutěž ve 2D kreslení a 3D modelování Autodesk Academia Design získává mezi studenty a jejich pedagogy stále větší prestiž a oblibu, o čemž svědčí i to, že příští 15. ročník sou…

15. ročník soutěže Autodesk Academia Design 2009

Mezinárodní studentská soutěž ve 2D kreslení a 3D modelování Autodesk Academia Design získává mezi studenty a jejich pedagogy stále větší prestiž a oblibu, o čemž svědčí i to, že příští 15. ročník soutěže získal záštitu MŠMT v rámci programu Podpora soutěží a přehlídek v zájmovém vzdělávání pro školní rok 2008/2009.

Autodesk Academia Design 2009 se bude poprvé konat v Praze na půdě Střední průmyslové školy Třebešín, která je nositelem statutů Autodesk Academia, Microsoft IT Academy a School Technology Innovation Center. Škola se svou vysokou úrovní řadí mezi nejlepší průmyslové školy v České republice.

Pořadatelský tým soutěže, sestavený z pedagogů školy, už začal pracovat na přípravě učeben i zázemí pro přibližně 100 soutěžících studentů a jejich pedagogický doprovod.

Soutěž se uskuteční ve dnech 20 až 21. března 2009. Páteční program je věnován přípravě soutěžících, odbornému a společenskému programu, v sobotu se uskuteční vlastní soutěž.

Účast na Autodesk Academia Fóru 2008 je bez vložného.
Autodesk Academia Fórum je určeno všem učitelům středních a vysokých technických škol z České a Slovenské republiky.

Další informace včetně on-line registrace je na:
http://autodesk.c-agency.cz/aaf2008