portál uživatelů
softwarů Autodesk

Počítač v konstrukci a konstrukce v počítači?

  Počítač v konstrukciPrvní prezentace se zaměří na využívané, doposud nevyužité i perspektivní možnosti uplatnění konstrukčních metod a CAx technologií při konstruování technických výrobků …

Počítač v konstrukci a konstrukce v počítači?

 

Počítač v konstrukci
První prezentace se zaměří na využívané, doposud nevyužité i perspektivní možnosti uplatnění konstrukčních metod a CAx technologií při konstruování technických výrobků z hledisek všech fází jejich životního cyklu.

Po prezentaci bude následovat diskuze, jejímž tématem je Co a jak v oblasti konstruování s využitím CAx technologií učit. Výstupem budou doporučení pro další aktivity Autodesk Academia Programu týkající se existujících možností vyžití současných CAx technologií i podpory tvorby potřebných výukových materiálů.

Konstrukce v počítači.
Druhá navazující prezentace se týká využití uvedených metod a nástrojů pro zvyšování inovativnosti a kreativity studentů i konstruktérů v praxi. Bude demonstrováno na konkrétních příkladech projektů katedry konstruování strojů a Ústavu umění a designu Západočeské univerzity v Plzni s průmyslovými podniky a fy Autodesk. Diskuze bude pokračovat na téma jak ve výuce a celoživotním učení zvyšovat kreativitu, tvořivost absolventů.

Zúčastněte se Autodesk Academia Fóra 2008.
Další informace včetně on-line registrace jsou na:
http://autodesk.c-agency.cz/aaf2008

Účast na Autodesk Academia Fóru 2008 je bez vložného.
Autodesk Academia Fórum je určeno všem učitelům středních a vysokých technických škol z České a Slovenské republiky a odborníkům z praxe.