portál uživatelů
softwarů Autodesk

CADfest: konference a soutěž pro studenty

Březnová konference CADfest je určena pro studenty bez omezení zaměření. Program akce bude sestaven ze zajímavých přednášek, soutěží i ukázek jednotlivých softwarových řešení Autodesk a prací v nich v…

CADfest: konference a soutěž pro studenty

Březnová konference CADfest je určena pro studenty bez omezení zaměření. Program akce bude sestaven ze zajímavých přednášek, soutěží i ukázek jednotlivých softwarových řešení Autodesk a prací v nich vytvořených. Mezi přednášejícími se objeví nejen pedagogové a softwaroví odborníci, ale také zástupci profesních firem. Hlavním partnerem konference je společnost Autodesk. Vstup bude zajištěn zdarma.

Přihlaste se do soutěže

Soutěž byla vyhlášena s tematickým zaměřením Technika a příroda (s dílčími tématy pro jednotlivé aplikace, ve kterých díla vzniknou). Je určena studentům středních škol a první dvou ročníků škol vysokých. Přihlašování i odevzdávání probíhá elektronickou formou. Přihlášky je možno zasílat už nyní, nejpozději však do 11. ledna 2009 (formulář zde). Je také možno již odevzdávat soutěžní práce, a to do 31. ledna 2009. Vyhlášení vítězů proběhne na konferenci CADfest v polovině března v Praze. Kromě věcných cen (2. a 3. umístění) si tvůrci nejlepších prací odnesou také plnou komerční verzi špičkového řešení pro počítačové navrhování (dle sekce AutoCAD, Autodesk 3ds Max, Autodesk Inventor či Revit Architecture).

Další podrobnosti o konferenci i studentské soutěži naleznete na adrese www.cadfest.cz.