portál uživatelů
softwarů Autodesk

AutodeskClub: představujeme novinky

Strojírenství

Po několikaměsíční intenzivní práci představujeme novou grafickou podobu AutodeskClubu. Naším cílem bylo zjednodušit grafiku, dát jí celkově modernější a svižnější výraz a také přizpůsobit některé sek…

AutodeskClub: představujeme novinky

Po několikaměsíční intenzivní práci představujeme novou grafickou podobu AutodeskClubu. Naším cílem bylo zjednodušit grafiku, dát jí celkově modernější a svižnější výraz a také přizpůsobit některé sekce novým trendům prezentace produktů Autodesku. Kromě hlavní strany, která je vstupní branou do celého rozsáhlého portálu jsme změnili i produktové stránky, kde jsme intuitivněji spořádali obsah. 

Případové studie
Protože Autodesk disponuje velkou znalostní bází a případovými studiemi, jež popisují konkrétní použití produktů, uspořádali jsme vše na jedno místo a v sekci Případové studie najdete podle oborů členěné desítky studií. Popisují využití moderních software v praxi, takže se například můžete dozvědět, jak postupoval designér Jan Čapek při návrhu populární „mattonky“. Ale na své si přijdou i strojaři, architekti a všichni uživatelé software Autodesk. A také ti, kteří s jeho výběrem teprve váhají.

Často kladené dotazy
AutodeskClub je místem, kam uživatelé přicházejí načerpat odborné know-how a zeptat se specialistů na zcela konkrétní dotazy z praxe. K tomu slouží nově koncipovaná sekce Technická podpora . Zde najdou čtenáři nejen „Top ten“ nejčastějších dotazů, rozsáhlou databázi dalších dotazů a studenti  i uživatelé AutoCAD LT zde mohou vložit svůj dotaz. Najdete zde například odpovědi na to, jak aktivovat licenci Autodesk, jak přenést licenci do vyšší verze nebo získat a aktivovat studentskou verzi Autodesk software.

A jak jste mi mohli všimnout v pravém sloupci, ptáme se vás: Jak se vám líbí nová podoba AutodeskClubu? Těšíme se na vaši odezvu, podněty i nápady, co na vašem / našem portálu dále zlepšit.