portál uživatelů
softwarů Autodesk

Jděte příkladem – odborný seminář na téma Autodesk Alias Design v praxi

Strojírenství

JAN ČAPEK Designer Jan Čapek se svému oboru věnuje v celé jeho šíři. Je držitelem ocenění doma i ve světě. Známý je realizacemi lahví pro Karlovarské minerální vody a půllitrů pro velké České pivovar…

Jděte příkladem – odborný seminář na téma Autodesk Alias Design v praxi


JAN ČAPEK
Designer Jan Čapek se svému oboru věnuje v celé jeho šíři. Je držitelem ocenění doma i ve světě. Známý je realizacemi lahví pro Karlovarské minerální vody a půllitrů pro velké České pivovary, ale i autorskou tvorbou v podobě houpacích bullteriérů či lechtivé porcelánové vázy Pinup. Ke svým projektům přistupuje vždy novým způsobem. Staví jak na vysoké estetice a překvapivém technickém řešení, tak i na konceptuálním přesahu či rozvíjení možnosti použití daného předmětu. 

MICHAL JELÍNEK
Automobilový designér a specialista pro koncepční design, který studoval mimo jiné Transport design na VŠVU v Bratislavě, po sléze se stal designérem ve Škoda auto. V roce 2002 se osamostatnil a v automobilovém průmyslu se pak podílel na projektech pro Volkswagen, Citroën, Opel, DaimlerChrysler a další. Mimo to navrhuje i produktový design, v Česku jsou známé jeho hodinky pro Prim, navrhoval také pípu pro Plzeňský prazdroj.


MARTIN EMILA
Je zaměřen na koncepční navrhování a vizualizace – ovládá kompletní pracovní postup od prvního náčrtu až po model konečného výrobku, s odbornými znalostmi v oblasti tvorby koncepčního modelu a realistické vizualizace pomocí SketchBook Designer, Alias, Showcase, 3D Studio Max nebo Maya software. 

MÍSTO KONÁNÍ
Národní Technické Muzeum v Praze je místem, kde je nejen soustředěno rozsáhlé množství exponátů z oblasti  vědy a techniky, ale ukrývá i unikátní a zcela ojedinělé, nedávno rekonstruované, přednáškové prostory. 

ÚČAST
Účast je pro všechny řádně zaregistrované zcela zdarma a to včetně občerstvení.

REGISTRACE 
Registrovat se můžete na web stránce: http://www.awgraph.cz/aliasseminar/, nebo na emailu: seminare@awgraph.cz.
Po registraci vám  zašleme doplňující informace s GPS souřadnicemi a vysvětlením cesty. 

DOTAZY 
Případné dotazy vám zodpovíme na emailové adrese  seminare@awgraph.cz a telefonním čísle 605 457 927.  Národní Technické Muzeum Praha Kostelní 42, 170 78 Praha 7