portál uživatelů
softwarů Autodesk

Pozvánka na Autodesk Academia Fórum 2012 – Praha

Strojírenství

Konferenci otevře hlavním příspěvkem Tim Pfaelzer, Autodesk Education Sales Manager EMEA, přednáškou Programy Autodesku pro podporu vzdělávání v návaznosti na ekonomiky v zemích EU. Nedílnou součástí …

Pozvánka na Autodesk Academia Fórum 2012 – Praha

Konferenci otevře hlavním příspěvkem Tim Pfaelzer, Autodesk Education Sales Manager EMEA, přednáškou Programy Autodesku pro podporu vzdělávání v návaznosti na ekonomiky v zemích EU. Nedílnou součástí programu bude vystoupení představitele Svazu průmyslu a dopravy Ing. Miloše Rathouského, který představí koncept podpory technických škol. Své prezentace budou mít i moderní pracoviště vysokých škol. Střední průmyslová škola na Proseku ukáže mobilní aplikace Autodesku pro Android, Apple iPad a iPhone. Společnost Lenovo, hardwarový partner akce, představí produktovou nabídku pro střední a vysoké školy. Kompletní přehled všech přednášek včetně časového harmonogramu najdete na:

http://www.c-agency.cz/program-praha

Do popředí se v celém světě dostává spolupráce komerčních firem se vzdělávacími a vědeckovýzkumnými institucemi. To vyžaduje novou generaci inovativních a kreativních designérů, konstruktérů, výpočtářů, technologů atd., zkrátka novou generaci inteligence nejen s technickými, ale i s behaviorálními a kompetenčními dovednostmi. Proto fórum nabízí všem možnost aktivně se zúčastnit diskuzního panelu k výuce digitálního prototypování, uplatnění absolventů škol a požadavkům komerční praxe na absolventy SŠ a VŠ.  Věříme, že setkání bude motivací pro intenzivnější spolupráci projektů komerčních firem se vzdělávacími a vědeckovýzkumnými institucemi. Účast na Autodesk Academia Fóru 2012 je bez vložného.

Kontakty
Miriam Bejčková
Mobil: 603 294 207
E-mail: bejckova@c-agency.cz
http://www.c-agency.cz