portál uživatelů
softwarů Autodesk

Webinář: Jak na projekty efektivněji?

Stavebnictví   |   BIM

Jak na projekty efektivněji? V rámci on-line semináře a živé internetové prezentace vás seznámíme s moderními možnostmi pokročilého modelování staveb a tvorby stavebních výkresů, snadné spolupráce a v…

Webinář: Jak na projekty efektivněji?

Jak na projekty efektivněji?
V rámci on-line semináře a živé internetové prezentace vás seznámíme s moderními možnostmi pokročilého modelování staveb a tvorby stavebních výkresů, snadné spolupráce a výměny dat a rovněž možnostmi všestranného využití projektových dat. Právě tato zjednodušení jsou základními myšlenkami tzv. informačního modelování budov (BIM).

Zabýváte se projektováním staveb jako architekt, stavební projektant nebo statik či profesní specialista?
Řešíte časté změny v projektech a uvítali byste zjednodušení jejich zapracování do projektové dokumentace?
Spolupracujete s dalšími projektanty a potřebujete vytvářet, předávat a zpracovávat podklady efektivní a spolehlivou cestou?

Co webinář představí
• Efektivní projektování s využitím 3D modelu stavby.
• Možnosti využití modelu pro tvorbu projektové dokumentace.
• Způsob zapracování změn a využití provázanosti modelu s výkresy a výkazy materiálu.
• Možnosti spolupráce mezi projektanty.
• Další principy a výhody práce s informačním modelem budovy.

Informační modelování budov (Building Information Modeling, BIM) je dnes často používaným termínem. Jde o projekční přístup, při kterém se uplatňuje 3D modelování namísto kreslení výkresů a v oblasti projektování pozemních staveb je využíván čím dál častěji. Možnosti odhalení kolizí stavebních prvků, jednoduchost zapracování změn bez nutnosti překreslování výkresů, výkazy materiálu vycházející z 3D modelu a bezproblémová komunikace i předávání projektových dat coby podkladů mezi spolupracujícími projektanty patří mezi jeho nejvýznamnější přednosti. On-line seminář představí tyto moderní přístupy. Nejvíce pozornosti bude zaměřeno na způsob tvorby modelu, přechod od modelu k projektové dokumentaci a široké možnosti využití modelu, které se neomezují pouze na vytvoření výkresů.

Kdy
čtvrtek 1. 10. 2015 od 14:00 on-line (délka webináře bude 40 minut).

Registrace
Účast na online semináři vyžaduje registraci. Odkaz pro přístup na seminář Vám zašleme na e-mail uvedený v rámci registrace.

Zaregistrovat se