portál uživatelů
softwarů Autodesk

Monopol na zábavu? Ano, jsme jediní v ČR…

Media and entertainment

Jedna z oblastí, které se také společnost Autodesk věnuje, jsou Media & zábava. Tato oblast zahrnuje programy pro animaci, 3D modelování, filmové triky, složité designové vizualizace, televizní gr…

Monopol na zábavu? Ano, jsme jediní v ČR…

Jedna z oblastí, které se také společnost Autodesk věnuje, jsou Media & zábava. Tato oblast zahrnuje programy pro animaci, 3D modelování, filmové triky, složité designové vizualizace, televizní grafiku nebo v neposlední řadě modelování a animace pro tvůrce počítačových her.

U nás, v České Republice, se této oblasti věnuje pouze jediný autorizovaný partner – A|W Graph. Již 20let na trhu působící společnost A|W Graph, má na kontě nespočet spoluprací se zákazníky jak v oblasti počítačových her, tak animovaných filmů nebo dlouhodobé spolupráce s předními českými designéry a studii v oblasti vizuálních efektů.

Díky produktům jako je Autodesk Maya, 3ds Max a MotionBuilder mohly vzniknout snímky jako například Kozí příběh, V peřině, Malá z rybárny, Čtyřlístek nebo Lichožrouti. Nevznikají ale pouze filmy animované a produkce pro dětské publikum, jak by se mohlo zdát. Například kontroverzní film Já, Olga Hepnarová také vznikal za využití produktu Maya pro tvorbu modelů i animací.

Oproti tomu 3ds Max využívají převážně tvůrci počítačových her, kterým 3ds Max nabízí komplexní a výkonnou sadu nástrojů pro tvorbu špičkové 3D grafiky. Součástí programu jsou sofistikované funkce pro 3D modelování, animaci, dynamické simulace a rendering. Například hra Kingdom Come: Deliverance, jejíž vývoj se těší v ČR velké oblibě, vzniká za také pomoci nástrojů 3ds Max a MotionBuilder.

A|W Graph vám poskytne nejen software, ale také kvalitní technickou podporu a odborné rady.

Více o filmech, počítačových hrách nebo designu naleznete v galerii A|W Graph.

Využijte výhod pronájmů a pořiďte si software pro tvorbu počítačových her, animací, filmových triků nebo reklamních spotů.