portál uživatelů
softwarů Autodesk

BIM klub pro všechny zájemce o BIM

Stavebnictví   |   BIM

Zájemců o informace k BIM je stále víc a tak nám pod křídly spontánně vznikl BIM klub zájemců právě o tuto problematiku. V rámci BIM klubu poskytujeme všem zájemcům důležité informace k plynulému zave…

BIM klub pro všechny zájemce o BIM

Zájemců o informace k BIM je stále víc a tak nám pod křídly spontánně vznikl BIM klub zájemců právě o tuto problematiku. V rámci BIM klubu poskytujeme všem zájemcům důležité informace k plynulému zavedení BIM pro stavební navrhování a projektování.

 

BIM klub

Poprvé jsme se sešli v rámci BIM klubu v ostravském klubu Heligonka a pardubickém Natura Parku v červnu 2016 na snídani s Adeonem aneb „Vše co chcete vědět o BIM“. Přišlo vás hodně a strávili jsme spolu zajímavý čas, fotografie z akce najdete na Facebooku, vybrané přednášky jsou zaznamenané na Youtube. Podívejte se například na přednášku „Nejčastější otázky k BIM“.

Revit News

Jedním z klíčových produktů pro uplatnění BIM je program Revit od Autodesku. Adeon vydává pro uživatele tohoto programu a všechny zájemce o BIM magazín Revit News, jeho nejnovější číslo v tomto létě. Vedle informací o novinkách v nejnovější verzi programů Revit a AutoCAD je zde řada informací k BIM, tipy, triky a další. Zjístíte tedy například čím se liší 3D model od BIM modelu, jaké všechny úrovně BIM existují a mnoho dalšího.

Přečíst si Revit News 06/2016

Uplatnění technologie BIM není vázáno pouze na Revit. Proto Adeon nabízí informační servis ke všem hlavním profesním produktům. Jsou to:

  • AutoCADblog pro uživatele AutoCADu
  • Revit3Dblog pro uživatele z oblasti stavebnictví – stavební navrhování a projektování
  • Civil3Dblog pro uživatele zaměřené na navrhování infrastruktury
  • Inventor3Dblog pro uživatele z oblasti strojírenství – strojní navrhování a konstruování- jelikož BIM začíná zajímat i uživatele strojírenských programů

BIM články

Přístup na tyto blogy je bezplatný na základě registrace. Vedle informací o zmíněných programech najdete na těchto blozích také příspěvky k problematice BIM, uveďme např. dva nejčtenější články k BIM tématice:

 

A brzy dojde i na praktické uplatnění technologie BIM formou workshopů s připravenými daty a postupy, sledujte náš web. Členové BIM klubu dostanou informaci o workshopech mailem, pokud máte o členství v klubu zájem, zaregistrujte se, prosím.

 

Zajímá vás problematika BIM a přechod na něj? I Vám rádi poradíme. Ozvat se nám můžete na: bim@adeon.cz

 

Za společnost Adeon CZ přeji pěkný den.
Václav Škarka