portál uživatelů
softwarů Autodesk

BIM 360 TEAM – Správa architektonických modelů a výkresů v cloudu

Stavebnictví   |   BIM 360

BIM 360 TEAM – cloudová aplikace pro týmovou spolupráci nad stavebními projekty. Mějte pořádek ve výkresech a pracujte efektivně se svými kooperanty. V aplikaci BIM 360 TEAM (dříve A360 TEAM) můžete v…

BIM 360 TEAM – Správa architektonických modelů a výkresů v cloudu

BIM 360 TEAM – cloudová aplikace pro týmovou spolupráci nad stavebními projekty. Mějte pořádek ve výkresech a pracujte efektivně se svými kooperanty.

V aplikaci BIM 360 TEAM (dříve A360 TEAM) můžete využít rozšířené nástroje pro správu vašich projektů (diskuze, wiki stránky, kalendář). Velmi užitečný je také integrovaný prohlížeč 2D/3D dat, díky kterému si můžete své výkresy a modely prohlížet ve webovém prohlížeči zcela bez nutnosti jakékoliv instalace doplňků. V daných modelech pak můžete jednoduše vytvářet řezy, rozpady a odměřování 2D i 3D modelů. K dispozici jsou vám reference, vlastnosti a detaily vašich modelových souborů. Užitečné je i pokročilé vyhledávání uvnitř vašich modelů.

Přístup ke svým datům a projektům nastavujete jenom konkrétním lidem, máte tedy nad sdílením kontrolu. Spolupráce s dalšími nástroji Autodesk je zcela bezproblémová. Svá data do tohoto uložiště můžete posílat přímo z AutoCADu nebo Revitu nebo jiných programů. Ke komunikaci s kooperanty pak můžete využít i real-time nahlížení modelu. Všechny soubory nahrané do tohoto prostoru jsou verzovány a vždy se můžete vrátit k příslušné starší verzi, je-li to zapotřebí. Šikovný je také nástroj pro porovnávání změn modelu mezi verzemi.

A samozřejmostí jsou v dnešní době již i mobilní aplikace, díky kterým své modely a výkresy můžete vzít kamkoliv do terénu. Potřebujete-li tak mít přístup ke svým datům i mimo kancelář, pak vám stačí jediný tablet nebo chytrý telefon v ruce. Přístup tak máte jak k výkresům, tak i k 3D modelům, data můžete odměřovat, poznámkovat, okomentovat, nasdílet dále a podobně.

BIM 360 TEAM podporuje více jak 65 různých formátů a to samozřejmě včetně „Autodesčích“ DWG, Revit, Navisworks, atd…

Chcete si BIM 360 TEAM vyzkoušet?

Tuto aplikaci a mnohé další vám představíme 8.12.2016 v Ostravském klubu Heligonka na největším semináři roku 2016, který je věnován horkým novinkám a trendům v oblasti 2D projektování ve stavební praxi.

Program a registrace

Registrace je zdarma, počet míst je však omezen, zaregistrujte se tedy včas. Čeká na vás spousta zajímavých novinek, techničtí odborníci, kteří vám rádi zodpoví vaše otázky, bohaté občerstvení a získat můžete i poukázku v ceně 1000 Kč, kterou můžete využít na vánoční nákupy do MALL CZ.

Zaregistrujte se včas >

Zajímá vás k BIMu více? Podívejte se na články k BIM nebo nás kontaktujte nás na bim@adeon.cz

Uspořádejte si své architektonické modely a výkresy

Prohlížejte své modely ve webovém prohlížeči nebo mobilní aplikaci