portál uživatelů
softwarů Autodesk

Novinka pro uživatele Fusion 360

Strojírenství   |   Fusion 360

FamilyFusion.cz Kreslíš? Modeluješ? Navrhuješ? Tak se ukaž! Dnes vám chceme představit unikátní projekt komunitního webu FamilyFusion.cz. Jedná se o web s prvky sociální sítě, který se plně věnuje t…

Novinka pro uživatele Fusion 360

Dnes vám chceme představit unikátní projekt komunitního webu FamilyFusion.cz. Jedná se o web s prvky sociální sítě, který se plně věnuje tvorbě v Autodesk Fusion 360. Je to ojedinělý počin, s kterým přišli odborníci a nadšenci pro Fusion 360. Vznikl tak největší komunitní web o Fusion 360 v Evropě!

Co to znamená?

Komunitní web -brrr – zní to to děsivě, ale je to super! Jde o to, že si zde můžete vytvořit vlastní profil, stejně jako třeba na FCB. Vytvořte si svůj profil a lajkujte, sdílejte, komentujte a žijte s ostatními!

Co z toho?

Užitečných rad není nikdy dost, ale na komunitním webu familyfusion.cz máte možnost sdílet své problémy, nápady, postřehy s ostatními uživateli Fusion 360 a komunikovat s odborníky, kteří Fusion 360 pomáhají utvářet a denodenně v něm tvoří.

A co ještě?

Hlavní úžasností webu familyfusion.cz je rozsáhlá galerie originálních 3D modelů, které jsou pro zaregistrované uživatele webu familyfusion.cz ZDARMA. Ano, zdarma ke stažení! A také vy pak můžete poskytnout své výtvory ostatním nejen ke komentářům, ale i k další práci.

A to je všechno?

Ne, kromě galerie, zde naleznete blog s aktuálními tématy, živé fórum nebo tutorialy plné videí, které jsou přizpůsobeny českému trhu. Dále pak můžete využít nabídku pracovních příležitostí – a to jak vložením svého inzerátu či využitím nabídek jiných.

A samozdřejmě odkazy na stažení verzí Fusion 360.

Vše v češtině, vše přizpůsobeno českému trhu a prostředí, vyvíjeno odborníky na Fusion 360 u nás!

Tak co, už jste se zaregistrovali? :o)

www.familyfusion.cz