portál uživatelů
softwarů Autodesk

Propojení Autodesk Vault s ERP – ERP Connector 2G

Strojírenství   |   Vault

Pod názvem „CAD Studio ERP Connector 2G“ uvedla firma CAD Studio novou generaci řešení pro propojení PDM systému Autodesk Vault Professional s nejrůznějšími informačními systémy ERP a se s…

Propojení Autodesk Vault s ERP – ERP Connector 2G

Pod názvem „CAD Studio ERP Connector 2G“ uvedla firma CAD Studio novou generaci řešení pro propojení PDM systému Autodesk Vault Professional s nejrůznějšími informačními systémy ERP a se systémy pro technologickou přípravu výroby (TPV). Toto „Enterprise“ řešení je určeno uživatelům Autodesk Vault a je technologicky postaveno na robustním SQL rozhraní.

Hlavní výhodou nové generace ERP Connectoru je univerzálnost dodávaného řešení, které zajišťuje požadovanou funkčnost propojení pomocí jednoduché konfigurace v uživatelsky přístupném prostředí. Významně se tím redukuje zakázkové programování dle potřeb konkrétního zákazníka, které dříve přinášelo vyšší pracnost a náklady při upgrade Autodesk Vault Professional na vyšší verzi.

CAD Studio ERP Connector 2G zajišťuje obousměrnou komunikaci mezi systémy, pomocí které se přenášejí jak informace, tak i dokumenty a vzájemné vztahy mezi nimi.

Jedná se zejména o:

  • Položky
  • Kusovníky
  • Dokumentace (výrobní výkresy v PDF, DXF pro pálení apod.)
  • Změnové příkazy
  • Další uživatelské objekty např. Požadavky na nákup resp. Žádanky
  • Odkazy na dokumentaci do klientů Vaultu

Tým CAD Studia má za sebou úspěšné realizace propojení dat o výrobku s informačními systémy jako Helios Orange, Qi, SAP, MS Axapta, TPV2000, ABRA, ALTEC, HoC, MAX, K2 Amitec, Infor Syteline, Sysklass (Monaco), SQL Ekonom, Dialog 3000, VARIO. Ty jsou založeny na databázích MS SQL Server, Oracle, Paradox, dBASE, MS Visual FoxPro, MS Access i MS ODBC. Na druhé straně stojí populární CAD nástroje zastřešené PDM řešením Autodesk Vault (Inventor, AutoCAD Mechanical, AutoCAD ad.). Propojit lze libovolné další ERP systémy s API rozhraním.

Více na ERP Connector 2G
A viz www.cadstudio.cz/csconnector

Zdroj: