portál uživatelů
softwarů Autodesk

AutoCAD nyní ve výhodném balíčku

AutoCAD

AutoCAD nyní ve výhodném balíčku AutoCAD je na světe již od roku 1982 a za ty roky se stal pojmem, který má odborná i laická veřejnost spojený s 2D a 3D projektováním. Od verze 1.0 až do aktuální ve…

AutoCAD nyní ve výhodném balíčku

AutoCAD nyní ve výhodném balíčku

AutoCAD je na světe již od roku 1982 a za ty roky se stal pojmem, který má odborná i laická veřejnost spojený s 2D a 3D projektováním. Od verze 1.0 až do aktuální verze 2018 se z AutoCADu stal skoro dokonalý nástroj, který vládne formátu DWG a přinášející spoustu efektivních nástrojů. AutoCADu se ale narodil i mladší bratr AutoCAD Mobile App, který přenáší jen to nejlepší z AutoCADu na mobilní zařízení.

AutoCAD Mobile app je určený pro mobilní zařízení a umožní Vám s výkresy v DWG formátu vyrazit mimo kanceláře a potkat se s vašimi zákazníky, investory, kolegy na probíhající stavbě nebo v provozu výrobní linky. Aplikace je určena jak pro iOS, tak Android mobilní zařízení.

Ovládněte dokonalou kombinaci AutoCAD a AutoCAD Mobile App a využijte speciální nabídku, kde ke každé licenci AutoCAD dostatene 3 licence AutoCAD Mobile App zdarma*.

*Při nákupu balíčku 1 licence AutoCAD a 3 licencí AutoCAD Mobile App dostanete slevu 7,5%, která odpovídá ceně 3 licencí AutoCAD Mobile App. Pro konkrétní nabídku kontaktujte svého dodavatele CAD aplikací.

Kontaktujte nás v případě dotazů:

Jméno a příjmení*:

Email*:

Telefon:

Firma:

Prodejce:

 

 

Jak to celé funguje: