portál uživatelů
softwarů Autodesk

Energetická analýza v Revitu

Stavebnictví   |   Revit

<Video v článku> Autodesk podporuje americkou iniciativu AIA 2030. Přečtěte si o tom, jak energetická analýza v Revitu může pomoci snižovat energetickou náročnost staveb, a to už ve fázi prvotní…

Energetická analýza v Revitu

Autodesk podporuje americkou iniciativu AIA 2030. Přečtěte si o tom, jak energetická analýza v Revitu může pomoci snižovat energetickou náročnost staveb, a to už ve fázi prvotního návrhu. Využijte sadu nástrojů BIM pro návrh budov a stavební infrastrukturu.

 

Iniciativa 2030 Challenge vyžaduje, aby všechny nové budovy, vývoje a významné renovace v USA byly do roku 2030 neutrální z hlediska uhlíkové stopy. Autodesk se k této iniciativě připojil a za využití návrhových nástrojů jako je Revit, se snaží nalézt řešení.

Co je klíčem k řešení této výzvy? Energetická analýza od začátku do konce. Analýza úplného nebo téměř úplného řešení energetické náročnosti budovy má vliv na provozní energetickou náročnost navrhované budovy.

Využití analýzy energie jako rozhodovacího nástroje v celém životním cyklu návrhu – od konceptu, až po komplexní modelování v BIMu může mít obrovský efekt.
Prohlédněte si tutorial, jak lze pomocí software Insight analyzovat energetickou náročnost navrhované budovy.
Insight je k dispozici pro předplatitele aplikace Revit a sady aplikací pro architekturu a stavebnictví. Ta je bohatou skupinou aplikací a inovativních funkcí, které pomáhají navrhovat, spravovat a konstruovat kvalitnější a předvídatelnější budovy a pracovat s projekty stavební infrastruktury.




Uživatelé, kteří využívají ročního nebo víceletého předplatného starších sad Design Suite a Creation Suite, případně většiny jednotlivých produktů, je mohou převést na předplatné nové sady prostřednictvím prodejce nebo obchodního zástupce společnosti Autodesk. Převedení nelze provést, pokud bylo předplatné zakoupeno prostřednictvím internetového obchodu společnosti Autodesk.
Více informací

Zdroj: Autodesk blog / Michael Floyd
Autor je Autodesk Sustainable Industry Technology manažerem