portál uživatelů
softwarů Autodesk

Blesková zpráva: Vláda schválila koncepci zavádění BIM

Stavebnictví   |   BIM

Dne 25.září 2017 ministr Jiří Havlíček předložil vládě Koncepci pro zavádění metody BIM a ta ji schválila. Tato koncepce má urychlit přechod k BIM a umožnit tak digitalizaci celého sektoru. Předložená…

Blesková zpráva: Vláda schválila koncepci zavádění BIM

Dne 25.září 2017 ministr Jiří Havlíček předložil vládě Koncepci pro zavádění metody BIM a ta ji schválila. Tato koncepce má urychlit přechod k BIM a umožnit tak digitalizaci celého sektoru. Předložená koncepce vznikla ve spolupráci se Státním fondem dopravní infrastruktury a Odbornou radou pro BIM. Díky této aktivitě se tak Česká republika zařadila mezi přední země EU, které uvádějí metodu BIM do praxe a to v národním měřítku. Tímto krokem je zabezpečena i konkurence schopnost českých firem na zahraničních trzích, kde již BIM několik let funguje či je vyžadován.

Připravte se k přechodu na BIM s předstihem. Získejte konkurenční výhodu dříve, než bude pozdě. Autodesk má řešení právě pro vás. Autodesk se BIM zabývá dlouhou dobu. Jeho aplikace se osvědčili na trzích, kde je BIM na denním pořádku. Buďte připraveni na BIM s Autodesk produkty. Prozkoumejte aktuální nabídku sleva až 30% na Sadu aplikací pro Architekturu a stavebnictví nebo se podívejte, jak BIM funguje jinde v Evropě.

 

 

V případš dotazů nás kontaktujte zde