portál uživatelů
softwarů Autodesk

Revit – 5 tipů na rozšíření vašich dovedností (2. díl)

Revit

Na základě dat ze zpětné vazby přinášíme druhou, aktualizovanou pětici tipů pro Revit od Týmu CX (Content Experience). V předchozím článku jsme mluvili o hodnocení pomocí „palců“ a jak s tím vývojáři …

Revit – 5 tipů na rozšíření vašich dovedností (2. díl)

Na základě dat ze zpětné vazby přinášíme druhou, aktualizovanou pětici tipů pro Revit od Týmu CX (Content Experience). V předchozím článku jsme mluvili o hodnocení pomocí „palců“ a jak s tím vývojáři dokáží pracovat, nyní se podíváme na další sbírku 5 témat, u nichž si uživatelé Revitu přáli jejich vylepšení. Oproti předchozímu zaměření na začátečníky jsou tentokrát témata určená pokročilejším uživatelům, kteří chtějí své znalosti dále vylepšovat.

5 tipů, jak rozšířit své dovednosti v Revitu

O globálních parametrech

Globální parametry přinášejí sílu parametrických skupin do prostředí projektu. Naučte se, jak vytvářet globální parametry, a podívejte se na pár příkladů, jak je můžete použít.

Plošná schémata

Další informace o schématech vybraných oblastí i o tom, jak můžete vytvořit vlastní plány pro vaše projekty.

Použití modelu Revit v aplikaci InfraWorks

Exportujte model vytvořený v aplikaci Revit a vložte jej do projektu Autodesk InfraWorks.

Zorganizujte si vlastní prohlížeč projektů

Organizujte svůj prohlížeč projektů tak, aby byl efektivnější ve vašem pracovním postupu.

Dynamo Player

Pomocí nástroje Dynamo Player můžete automatizovat pracovní postupy a distribuovat dynamické skripty všem uživatelům vašich týmů.

Tento článek mohl vzniknout díky vám – uživatelům Revitu – a vaší zpětné vazbě, kterou CX tým používá pro vylepšení obsahu. Teprve dohromady můžete stvořit software, který bude skutečně užitečným a použitelným nástrojem.