portál uživatelů
softwarů Autodesk

Zvažujete CAD software?

Nepropásat šanci pořídit si CAD s až 20% slevou?

Zvažujete CAD software?

 

Využijte současné nabídky a zakupte si AutoCAD LT se slevou 20 % na jednoletý i tříletý pronájem. AutoCAD do  21.5. pořídíte se slevou 15% na tříletý pronájem a 10 % na jednoletý pronájem.

Zakoupit softwary můžete  u autorizovaných prodejců.

 

Víte, že k AutoCAD (LT) získáte mobilní aplikaci zdarma, díky které můžete jednoduše editovat výkresy odkudkoli? Prostřednictvím webového rozhraní se nyní můžete k AutoCAD přihlásit opravdu odkudkoli.

AutoCAD nabízí širokou škálu nástrojů pro různí odvětví.Nyní pořídíte celý balík softwarů za cenu jednoho pronájmu  Co sada obsahuje?

 

AutoCAD Architecture

Speciálně pro architekty přináší AutoCAD rozšíření Architecture, které je speciálně upraveno pro architektonické výkresy, dokumentaci a pro automatizaci úkolů kreslení. Díky specializovaným nástrojům tak bude vaše vytváření půdorysů, řezů, pohledů a delších výkresů návrhu budovy mnohem snazší.

K dispozici je v této verzi víc než 8 000 inteligentních architektonických objektů a stylů podporujících druhé vydání standardu AIA, BS1192 DIN 276, dlouhý formát ISYBAU, krátký formát ISYBAU a standardy hladin STLB.

 

AutoCAD Mechanical

Speciálně pro oblast strojírenství přináší AutoCAD rozšíření Mechanical, které vám pomůže, ať už potřebujete správu hladin, skryté čáry, generátory a kalkulátory pro návrh součástí strojů nebo inteligentní strojírenské kóty. Rozšíření základního AutoCADu obsahuje víc než 700 000 normalizovaných součástí a prvků, které podporují standardy ISO, ANSI, DIN, JIS, BSI, CSN, GB a jejichž pomocí vytvoříte přesné výkresy.

 

Neváhejte, sleva končí již 21.5.2020