portál uživatelů
softwarů Autodesk

Adeon Roadshow strojírenských technologií řady 2022

Strojírenství

Zaregistrujte se na tradiční roadshow strojírenských technologií, na které vám odborníci z Adeon předvedou letošní novinky v Autodesk produktech pro konstruktéry a výrobu.

Adeon Roadshow strojírenských technologií řady 2022

Kdy

3. června 2021
9:00 - 12:30

Kde

Online

Další informace

Vhodné pro: Manažery, Konstruktéry, Přípravu výroby, Inventor uživatele, Fusion 360 uživatele, Vault uživatele, Správce licencí
Cena: Zdarma
Délka trvání: 3,5h
Vstupní znalosti: Jakákoliv úroveň znalostí

Registrovat se

Co se na roadshow dozvíte?

Jako každý rok, tak i letos jsme pro vás připravili tradiční roadshow nových strojírenských technologii Autodesk. Pravidelně již více než 19 let se s vámi osobně setkáváme na naší Inventor Roadshow, na které vám představujeme vždy ty největší novinky ze strojírenského světa CAD produktů. Vzhledem k aktuální situaci, se i letos potkáme v online variantě. Tyto informace si také můžete přečíst v magazínu Inventor News, jehož vydání připravujeme.

Program

Začínáme 3.6.2021 od 9:00h a předpokládaný konec je 12:30h.

První blok přednášek, 9:00 - 9:50

1) Adeon a Autodesk v uplynulém roce   

V tomto prvním bloku vám představíme, které všechny novinky přinesl covidový rok ve světe Autodesk licencí a našich Adeon služeb. Řekneme si jaké změny v licenční nabídce se vás mohou týkat a co dále Autodesk připravuje.

2) Síla nástrojů strojírenské kolekce

Strojírenská kolekce programů Autodesk nabízí největší přidanou hodnotu v široké nabídce programů a umožňuje tak uživateli propojit všechny postupy do efektivního workflow. Ukážeme vám, které nástroje jsou v kolekci k dispozici a jak je lze propojit pro co největší efektivitu.

3) Inventor 2021 – novinky

Než přejdeme k novinkám 2022, zopakujeme si jaké aktualizace pro vás Autodesk připravil za uplynulý rok. Všichni licencovaní uživatelé totiž získávají aktualizace svých programů i průběžně během roku a řadu takových Autodesk představil v roce 2020.

4) Doplněk Adeon Add-On Ultimate

V Adeonu se věnujeme programování a kódování aplikačních nadstaveb a zjednodušování pracovních procesů a postupů ve firmách. To se týká i programu Inventor, pro který jsme připravili Add-In, který je určen pro naše zákazníky a je zaměřen na automatizaci a zjednodušování řady úkonů.

Druhý blok přednášek, 10:00 - 10:50

5) Automatizace a konfigurace výrobků  

Automatizace a konfigurace výrobků pro rychlejší a jednodušší vytváření nabídek. V Adeonu se tímto tématem dlouhodobě zabýváme a máme řadu řešení pro CAD uživatele přímo v Inventoru nebo i konfigurátory přes webová rozhraní nezávislá na platformě. Vytvářejte data pro zákazníky či podklady pro nabídku bez nutnosti znalostí 3D kreslících softwarů.

6) Zkušenost s implementací PDM v ICE Industrial Services a.s.

Zkušenost s Adeon implementací PDM systému Autodesk Vault a standardizací procesů ve společnosti ICE Industral Services a.s. Přednášet bude zástupce společnosti Zdeněk Krejčí, Senior Design Engineer.

7) Fusion 360 CAM – příprava dat pro CNC 

Příprava výrobních pokladů bez použití moderních technologií CAM vyžaduje perfektní znalost obráběcí technologie, obráběcího stroje i jeho řídícího systému pro přípravu obráběcích programů. Každý stroj potřebuje specifická data, aby mohl automatizovaně pracovat. Společně se podíváme na moderní sytém Fusion 360, který vám v tomto může velmi pomoci.

8) Profesionální stanice a vybavení od HP                  

Kvalitní výkonná stanice je základ každé efektivní práce uživatele CAD programů. Jako dlouholetý partner HP se věnujeme právě profesionálním stanicím a vybavení od Hewlett Packard. Představíme vám nové generace mobilních pracovních stanic Zbook pro CAD aplikace.

Třetí blok přednášek, 11:30 - 12:30

9) Inventor 2022 – novinky a rozšíření

Co nového a vylepšeného najdete v programu Inventor verze 2022? Na praktických ukázkách si ukážeme všechny hlavní novinky. A to napříč celým prostředím Inventoru od náčrtů přes modely, sestavy, výkresy a další.

10) Vault 2022 – tipy, triky a novinky

Uvedení novinek a dalších vylepšení pro stávající i nové funkce programu Autodesk Vault 2022. Jednou z novinek je aplikace Vault Mobile. Ukážeme si její hlavní výhody.

11) Zpracování dat z 3D skenu 

Práce s 3D skenovanými daty například ze statických laserových skenerů je čím dál tím častější požadavek uživatelů. Ukážeme si tedy, jak s takovými skenovanými soubory mračen bodů lze pracovat v programu Inventor za pomocí strojírenského balíčku Autodesk a programu Recap.

12) Analýzy a simulace ve strojírenském balíčku            

Strojírenský balíček Autodesk nabízí celou řadu dostupných nástrojů pro simulace a analýzu. Nejen integrovaný Inventor Nastran, ale také řadu simulací v programu Fusion 360. V této prezentaci si tedy projdeme všechny dostupné možnosti analýz v PDM Collection a k čemu vám mohou být vhodné.

13) Závěr a slosování o ceny                                              

Proč se zúčastnit?

Získejte náskok s verzemi 2022 celosvětově nejrozšířenějšího strojírenského řešení od společnosti Autodesk. Připravili jsme pro vás zajímavé novinky z programů Inventor, dále zajímavosti ohledně CAM řešení za pomocí programů od společnosti Autodesk nebo také řadu ukázek a postupů v automatizaci práce a komunikace. Ať už díky systému Vault a ukázek implementací u zákazníků, tak i díky naší vylepšené aplikaci Add-on Ultimate. Na to vše a na spoustu dalšího se můžete těšit na tradiční strojírenské roadshow.

Jak se připojit?

K připojení na online roadshow vám zašleme odkaz den před jeho zahájením. Tím se budete moci připojit z PC, tabletu nebo mobilu. A to dokonce i bez instalace aplikace, přes webový prohlížeč. 

Kdo bude prezentovat?

Celou roadshow vás budou provádět zkušení konzultanti společnosti Adeon. Adeon je přední český dodavatel CAD a CAM služeb a aplikací společnosti Autodesk na českém a slovenském trhu. Implementujeme konstrukční a výrobní aplikace a pomáháme firmám s nastavením procesů od konstrukce a výroby až po obchod a servis.

 

Registrovat se