portál uživatelů
softwarů Autodesk

Případová studie Elgi Equipments

Strojírenství

Požadavky zákazníkaSpolečnost Elgi Equipments Limited se sídlem v indickém městě Coimbatore je největším výrobcem vzduchových kompresorů a vybavení pro autoservisy v Asii. Elgi dodává své výrobky…

Případová studie Elgi Equipments

Požadavky zákazníka
Společnost Elgi Equipments Limited se sídlem v indickém městě Coimbatore je největším výrobcem vzduchových kompresorů a vybavení pro autoservisy v Asii. Elgi dodává své výrobky na trhy v Asii, Evropě a severní Americe. Součástí obchodních cílů managementu je i snaha rozvíjet schopnosti firmy v technologické oblasti a zlepšit tak její konkurenceschopnost na trhu. Tento záměr zahrnoval také investici do nového moderního 3D CAD řešení.

Řešení Autodesk
Jako zákazní, který měl dlouhodobou zkušenost s aplikací Autodesk Mechanical Desktop, si společnost Elgi uvědomovala výhody přechodu od stávajícího softwaru k nové generaci programů pro 3D návrh v podobě produktu Autodesk Inventor Series. Elgi nyní jako primární nástroj při návrhu produktů používá aplikaci Autodesk Inventor. Kompatibilita s platformou AutoCAD přispěla k tomu, že inovace byla snazší než jiné zvažované alternativy, a důležitou roli hraje také při spolupráci s klienty společnosti po celém světě.