portál uživatelů
softwarů Autodesk

Případová studie Malkki Oy

Strojírenství   |   Inventor

Požadavky zákazníkaMalkki Oy je výrobcem přívěsů a návěsů pro transport stavebních materiálů a převoz vozidel se sídlem ve Finském městě Sanvonlinna. Firma byla založena v roce 1945 a patří mezi …

Případová studie Malkki Oy

Požadavky zákazníka
Malkki Oy je výrobcem přívěsů a návěsů pro transport stavebních materiálů a převoz vozidel se sídlem ve Finském městě Sanvonlinna. Firma byla založena v roce 1945 a patří mezi jednu z nejstarších soukromých společností ve svém oboru. Každý přívěs je navržen a vyroben přesně podle zadaných požadavků konkrétního zákazníka. Hlavní činnost firmy je postavena na dlouholetých zkušenostech, stejně jako stále probíhajícím vývoji a výzkumu. Návrhy návěsů a přívěsů, které podléhají poměrně velkému stupni uživatelských změn a specifických požadavků, vyžadují značnou flexibilitu a rychlé modifikace během fáze návrhu. Malkki požadovalo dosáhnout tohoto stupně přizpůsobování použitím nejnovější 3D návrhové technologie, což byl jeden z hlavních důvodů pro přechod k pokročilému 3D navrhování.

Řešení Autodesk
Společnost Malkki Oy je zákazníkem Autodesku už dlouhou řadu let. Po zjištění, jak snadný na ovládání je Autodesk Inventor při jeho vysoké efektivitě, výkonnosti a výhodách, které přinášejí aktuální nové verze, se firma rozhodla přejít právě na Autodesk Inventor Series.