portál uživatelů
softwarů Autodesk

Články

Lorem ipsum

Fusion 360 with Netfabb

Autodesk oznámil, že aplikace Netfabb bude od 7. ledna 2021 k dispozici pouze jako součást tří nových produktů – balíčků obsahujících Netfabb společně s programem Fusion 360. Nové samotné předplatné Netfabb Standard již nebude k dispozici, protože do Fusion 360 budou nově přidány funkce Netfabb…

Lorem ipsum

Aktualizace zabezpečení produktu 3ds Max

Doporučujeme všem uživatelům používajícím produkt Autodesk 3ds Max ve verzích 2015SP1 až po 2021 pro všechny typy licencí (vzdělávací, zkušební, placená verze). Je zapotřebí stáhnout a nainstalovat aplikaci Security Tools for Autodesk 3ds Max, která detekuje a řeší případné problémy. Níže naleznete…

Lorem ipsum
AutoCAD

Mobilní aplikace AutoCAD

Od poloviny února 2021 již nebude 32bitová verze mobilní aplikace AutoCAD Autodeskem podporována. Autodesk snižuje podporu pro 32bitová zařízení a úplně přechází na 64bitové řešení. 64bitový hardware a operační systémy ve srovnání s 32bitovými systémy poskytují více paměti a vyšší výkon.

Lorem ipsum
Stavebnictví   |  

Klávesové zkratky pro Autodesk Revit

Důležitým předpokladem efektivní práce v programu Revit je automatizace úkonů. Klávesové zkratky slouží k rychlejšímu zadávání příkazů. To oceníte u každého projektu, i když na něj nemáte omezený čas pro zpracování.

Lorem ipsum
Strojírenství

Konec Inventor LT

K 7.11.2020 dojde k ukončení prodeje nových licencí Inventor LT a Inventor LT Suite. K 7.5.2021 Autodesk ukončí také prodej obnovení pro tyto produkty.