portál uživatelů
softwarů Autodesk

Články

Lorem ipsum
Stavebnictví

Komunikace ve stavebnictví – jak ji vylepšit?

Na každém stavebním projektu se podílí desítky nebo stovky pracovníků z různých týmů i firem. Hladká komunikace a přenos informací se tak stávají pořádnou výzvou. Jak v rámci celého projektu tuto výzvu zvládnout, komunikaci zefektivnit a předejít zbytečným problémům?

Lorem ipsum
Stavebnictví   |  

Školení - Mračno bodů v Revitu

Zaregistrujte se na naše plánované školení, na kterém si společně povíme jak se pracuje se skenovanými daty v programu Revit. ukážeme si jak vzít podklad skenovaného objektu, zpracovat jej v programu ReCap a následně dále jak jej využít v Revitu pro vytvoření objemového modelu.

Lorem ipsum
Stavebnictví   |  

Nové BIM Collaborate a BIM Collaborate Pro

Jestliže používáte Revit, BIM řešení od Autodesku, tak víte, že Revit je osvědčeným nástrojem pro vytváření stavební dokumentace ve třech hlavních disciplínách v oboru AEC - architektuře, stavitelství a TZB. Pro lepší spolupráci na multidisciplinárních stavebních projektech Autodesk přichází s…

Lorem ipsum
Stavebnictví   |  

Autodesk Docs nově jako samostatný produkt!

Nyní je od 7.7.2021 Autodesk Docs k dispozici nejen jako součást AEC Collection, ale také jako samostatný produkt. Autodesk Docs nahradil stávající BIM 360 Docs, ale přístup ke stávajícím datům z BIM 360 Docs zůstane zachován.

Lorem ipsum

Webinář Maya 2022 - Co je nového

Webinář již 22.7.